Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wariuje.

Polecane posty

Gość gość

Coraz gorzej ze mną.. Nigdy więcej. Nie będzie mnie. Nigdy. Znikne. Rozpłynę się. UCIEKNĘ. Nie będzie mnie. Nigdy nikt mnie już tu nie zobaczy. Nigdy. Nigdy. Nigdy. Koniec i kropka. Nie zamierzam. Nie chce. NIE CHCE. NIE BĘDE. Nigdy. Nigdy więcej. Ani dziś ani jutro. Nigdy. Nigdy się nic nie zmieni. Będzie tu tylko gorzej. Jest coraz gorzej. Ze mną też. A ja nic już nie chce. Nie chce. Nie chce tu być. Nie chce być widoczna. Nie chce, żeby ktokolwiek o mnie słyszał czy o mnie mówił. Chce być niewidzialna. Przestać istnieć. Rozumiesz? Zabierzcie mnie stąd. Wariuje. Nie chce tu być. Powtarzam się cały czas, ale mam już tak dosyć tego tutaj. Dlaczego oni wszyscy tak dobrze skonczyli, mają przyjaciół, normalne rodziny, kogokolwiek, rozwijają się, uczą, bawią się, cieszą.. A ja? to nie fair, że ja musze sama radzić sobie z takimi sytuacjami. To nie w porządku, że od zawsze ja tylko ja musze być tutaj dorosła. Nie chce tutaj nic już słyszeć ani widzieć. Nie chce. Nie chce być już sama I pisze to na kafe. Chuj z tym i tak nie mam już nic do stracenia.

Gość gość
krzesło + sznur = rozwiązanie

Gość gość
Znowu jestem w tym samym miejscu, gdzie moim jedynym celem życiowym jest UNIKANIE wszystkiego, wszystkich. "Zniknąć" Cel. Nie chce nikomu robić satysfakcji by ktokolwiek wiedział jak skonczyłam..

Gość gość
Idź do spowiedzi (jak wierzysz w Boga).. to jedyny ratunek!!!!!!!

Gość gość
CZEGOS NIE ROZUMIESZ nikt nie bedzie mial satysfakcji jak ci bedzie zle, a ten ktory te satysfakcje bedzie mial nie jest wart wspomnienia zbieraj sie, z takich stanow jest wyjscie, czasami z pomoca psychiatry ale jest

Gość gośćon37
Nie rób głupot życie dosalas w darze,i ty nie masz prawa je kończyć

Gość gość
chłopa ci trza

Gość gość
Źle zrozumieliście. Nie chce umierać. Nie zamierzam się zabijać. Mam na myśli egzystencje, w której nie chce być widziana, więc uciekam od wszystkiego. Bo mam wrażenie, że ci z przeszłości wrocą i zabiorą mi gdy coś bede miała.Zresztą czuje się jak zero. Chciałabym kogoś mieć. Przyjaciół. Przyjaciela. Znajomego. Kurna mam dosyć tej patologii i samotności. I braku sensu.

Gość nieudacznik 31 lat
Umówiłabyś się ze mną na randkę? :classic_cool: