Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OKULARY KROTKOWZROCZNOSC , PROSZĘ O POMOC

Polecane posty

Gość gość

Kilka lat temu przerzucilam sie na soczewki kontaktowe, przez 3 lata wszystko było bez problemu, a dziś okazało się ze mam zapalenie spojówek :( w trakcie leczenia nie wolno nosić soczewek a moje stare okulary są zniszczone, nie wyrabialam nowych bo wygodnie mi było z soczewkami... bez okularów jestem ślepa, gdzie można kupić jakiekolwiek okulary dla krotkowidza?potrzebuje je juz na jutro,a zanim optyk mi wyrobi nowe to ja juz bede zdrowa.czy sprzedają może w rossmanie lub marketach?

Gość gość
W aptece przynajmniej niektórych. Podzwoń po aptekach

Gość gość
Ale napewno na krotkowzrocznosc a nie na dalekowzrocznosc?? Bo widziałam wielokrotnie ale jedynie plusy a ja potrzebuje minusy :(

Gość gość
Uważam ze własnie na krótkowzrocznosć kiedyś takie kupowałam ale podzwoń dowiesz się.

Gość gość
A gdzie takie kupowalas?

Gość gość
Właśnie w aptece.

Gość gość
Ale napewno minusowe na krotkowzrocznosc a nie do czytania ?właśnie biegam pp aptekach i maja same do czytania

Gość gość
Krótkowzrocznośc to właśnie potrzbne są okulary do czytania ja tak rozumiem ja mam Krótkowzrocznośc i używam okulary do czytania

Gość gość
Ludzie czy wy nie rozrozniacie dalekowidza pd krotkowidza? Co wy gimnazjum nie skonczyliscie? Przecież okulary do czytania są dla dalekowidzow,oosób które widza źle z bliska, a krotkowidz źle widzi z daleka i nie potrzebuje tych do czytania !

Gość gość
Kurcze to mi się pomyliło ale numer jakoś tak głupio wyszło sory

Gość gość
Jeżeli chcesz szybko i fachowo załatwić tę sprawę to polecam www.okulistyka.opole.pl. Dobiorą Ci odpowiednie okulary i po problemie.