Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

była ofiara lovelasa nie polecam żadnej kobiecie wpaść w ręce gracza

Polecane posty

Gość gość

żadnej nie badziecie naiwne a tym bardziej jak taki ma żone a ona nawet nie wie kogo poślubiła bo znam takie co nie wierzą w historie o babiarzach tacy też istnieją i też chcą mieć żony ale nie zrezygnują z innych kobiet ale czy warto marnować życie na takiego faceta ??? chyba nie !!

Gość gość
Jprd..:( znów Ty...Niech Ci zwiększa dawkę leków!!!:D

Gość gość
leki dziewczyno na co na prawdę reagujesz jak byś takiego miała i szczekasz jak pies

Gość gość
ja jestem zdrowa na umyślnie chcesz się spotkać może wymienimy się zdaniami nie mogę doczekać się spotkania z tobą bo masz widzę problem to że on jest panflarzem twoim to wszyscy wiedzą ha ha

Gość gość
nie chciałaś rozmawiać w prywatnej wiadomości na fb dlaczego walczysz o coś co cię tak naprawdę nie kocha co lubisz się poniżać bo dla mnie to zabawa naiwniaczko :D mogę ci powiedzieć że te laski co ma w znajomy ***** a te co ma najdalej nie kretynko nie myślisz mały rozumek masz och kiedy ty zrozumiesz że on kocha las ;D

Gość gość
Psychiczna zdziro sama ubzdurałaś sobie, że kocha cię cudzy mąż. On ci nigdy nie mówił że cię kocha, bo nie sposób kochać sfrustrowanej wariatki :D

Gość gość
kiełbasa weź silniejsze leki to może złapiesz wreszcie, że ten żonaty na ciebie sra ha ha ha

Gość gość
Kiełbasa wczoraj przeszła załamanie, bo facet do którego wzdycha ominął budkę z kebabami i śmigał prosto do domu z bukietem czerwonych róż, gdyż jego żona miała urodziny :D:D:D