Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rose99

Jak powinnam się ubrać ?!?

Polecane posty

Witam! Mam ogromny problem, za 4 dni mam koncert (gram na gitarze elektrycznej) i nie mam pojęcia co pasuje do tego stylu . Myślałam by założyć sukienkę , ale z drugiej strony lepiej się czuje w spodniach. Będzie tam osoba, która jest dla mnie bardzo ważna i chcę wyglądać pięknie (kobieco,seksownie). Jak znacie jakieś fajne stronki z ciuchami to podajcie mi. Z góry bardzo dziękuje!

Gość gość
Fajnie, że grasz na gitarze elektrycznej :) Strój dobrałabym w zależności od tego co jest moim atutem, np. jeśli piersi to bluzka z głębszym dekoltem (ale bez przesady, nic wulgarnego). Postawiłabym na klasyczną czerń. A może długa sukienka z odkrytą górą lub na wąskim ramiączkach?

A może tradycyjnie - trampki, jeansy koszulka jakaś klasyczna albo bokserka i koszula w kratę :)

Gość Kramma
Sukienka na pewno odpada. Wpisz sobie gdzieś, najlepiej na YT 'Shakira in Paris' zobacz jakie miała spodnie. Nie musisz się wstydzić, bo takie spodnie nie są 'd****arskie' jak wiele osób sądzi. Najlepiej takie spodnie, do tego botki lub coś podobnego, tylko nie szpilki, balerinki etc, bo zero stylu. Na górę założ bluzę. Tak, zwykłą bluzę z kapturem. Do tego ładnie skomponuje się kapelusz na głowie :) . Tak będziesz idealnie pasowała. 'seksowna kobieta z pazurem' :)

Gość Kramma
Sukienka na pewno odpada. Wpisz sobie gdzieś, najlepiej na YT 'Shakira in Paris' zobacz jakie miała spodnie. Nie musisz się wstydzić, bo takie spodnie nie są 'd****arskie' jak wiele osób sądzi. Najlepiej takie spodnie, do tego botki lub coś podobnego, tylko nie szpilki, balerinki etc, bo zero stylu. Na górę założ bluzę. Tak, zwykłą bluzę z kapturem. Do tego ładnie skomponuje się kapelusz na głowie :) . Tak będziesz idealnie pasowała. 'seksowna kobieta z pazurem' :)

Gość gość
Ubierz się tak, żebyś czuła się jednocześnie swobodnie i kobieco , ubrana , a nie przebrana. Nie szukaj na siłę nowego stylu, wybierz ciuchy które lubisz i w których sama sobie się podobasz, podkreślaj atuty sylwetki, zadbaj o włosy i fajną fryzurę.