Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzwonili do mnie z play

Polecane posty

Gość gość

Mam status stałego klienta. Niestety babeczka nie wytrzymała emocji i się rozłączyła. Smutne

Gość gość
Do mnie już od jakiegoś czasu nie dzwonią. Raz jak zadzwonili, to przegadałem całą przerwę 15 min. do jaj, chyba niezła laska była, bo fajnie się gadało. Mam tel. na kartę, więc namawiała mnie na abonament i mówiła o darmowych minutach, internecie itp., fajnie się słuchało jej głosu i zadawało głupie pytania.

Gość gość
Niestety, ale musiałem iść na wykład, więc jej powiedziałem, że nie mam stałej umowy o pracę, to się szybko rozłączyła. Chyba, to zapisują gdzieś w kompie u siebie, bo teraz już nie dzwonią, tylko posyłają SMS-y o doładowaniach i promocjach.

Gość gość
Nie masz co robić XD

Gość gość
Mun kiedy ty s*********z z tego portalu?

Gość gość
do mnie z t mobile jak wydzwaniają to mam z nich beke, np jednej powiedziałem ze użytkownik telefonu nie może akurat rozmawiać dlatego ja odebrałem, ona sie pyta kiedy będzie mógł rozmawiać, a ja mówie ze nie bardzo wiem bo zostawił telefon i wyjechał na sympozjum do Bazylei :D i babka zmieszana powiedziała ze zadzwonią kiedy indziej, podziekowala i sie rozłączyła. A jeszcze inną zrobiłem tak jak kiedys był taki filmik na YT jak to wlasnie babke z call center koleś wnerwiał bo ona mu nawija nawija, a on potem mówi "słucham? przepraszam mogłaby pani powtórzyc bo nie dosłyszałem, więc ona znów nawija a on jej nawet chrapie do słuchawki ze niby śpi :D i ona potem do niego halo halo, a on 'tak tak słucham o co chodzi moglaby pani powtórzyc bo nie za bardzo sie skupiłem' i ona znów nawija a on dalej chrapie i udaje ze śpi i w końcu sie wnerwiła i powiedziała dobra niech pan juz śpi, zadzwonie kiedy indziej :D i ja im tak też zawsze robie albo po prostu mówie 'nie jeste zainteresowany, szkoda pani i mojego czasu, żegnam' i sie rozłączam hehe i od jakiegos czasu juz nie dzwonią tylko co pare dni dostaje smsa, ze przygotowali dla mnie oferte i czy zgadzam sie na połączenie z konsultantem, jesli tak to mam wysłać jakiegos tam smsa, czubki jedne