Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pralka ???

Polecane posty

Gość gość

Szukam pralki, która piorąc eliminuje alergeny. Znalazłam tylko Panasonica , szukam sprawdzonych pralek, korzysta ktoś z tej ?

Gość gość
Ogólnie jeżeli chodzi o prali Panasonica, to są godne polecenia, nie mam akurat tego modelu który usuwa alergeny ale dobrze wiedzieć że są takie w sprzedaży :)

Gość gość
Podaj jakiś model tej pralki z Panasonica który Cie interesuje

Gość gość
Nie mam jeszcze konkretnego modelu pralki , pytam bardziej ogólnie jak na co dzień sprawują się pralki z firmy Panasonic. Obecnie mam Boscha i nie jestem do końca zadowolona, bardzo dużo prądu ciagnie.

Gość gość
Ogólnie jeżeli chodzi o pralki Panasonica, można powiedzieć że są dobre. Większość firm teraz wykorzystuje nowoczesne technologie, ale to tylko nasz plus. Dobre jest to że Panasonic ma podwójne szkło, dzięki czemu nie można się oparzyć, co ważne jeżeli ma się małe dzieci.

Gość gość
Teraz już chyba każda pralka ma podwójne szkło :) Fajne jest to że większosć pralek Panasonica ma już programy prania ręcznego, koniec koszmaru prania delikatnych bluzek w misce :D

Gość gość
Ja mam Zelmera na a razie się spisuje i jest całkiem ok, ale jak bym zmieniała to też na Panasonica.

Gość gość
Panasonic ma od dawna bardzo dobre jakościowo sprzęty więc możesz brać w ciemno :D

Gość gość
Jeżeli szukasz pralki godnej polecenia śmiało mogę Ci polecić pralkę właśnie z Panasonica a dokładnie model NA-127VB6 , ma system prania przeciwalergicznego ( moje dziecko jest uczulone na kurz) co znacznie ułatwia pranie ale też fajny program prania ręczniego. Sprawdzona możesz śmiało używać.

Gość gość
czyli jednak Panasonic ? A jak jest z obsługą ? jest prosta ?