Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciaza po poronieniu bez stymulacji owulacji

Polecane posty

Gość gość

Witam. Miałam stymulowana owulacje Clostilbegytem po ktorym zaszłam odrazu w ciaze jednak w 6 tygodniu poronilam samoistnie. Chciałabym starać sie ponownie o dziecko jestem po pierwszej miesiączce moje pytanie brzmi czy po poronieniu po stymulowanej owulacji udało wam sie zajść w ciaze bez stymulacji i żadnych wspomagaczy nie chce brac pononie Clo boje sie ze ono mogło byc przyczyna poronienia bardzo proszę o odpowiedzi

Gość gość
Bralam clo i poronilam w 10 tygodniu, po 3 miesiacach od zabiegu zaszlam od razu, bez tabletek, synek ma juz 3 miesiące, powodzenia :)

Gość gość
A jesli moge wiedzieć dlaczego miałaś stymulowana owulacje bo ja miałam za mały pęcherzyk jak na 12 dzień cyklu ale jednak byl nie wiem czy clo było konieczne a wcześniej starałam sie prawie rok

Gość gość
Dziewczyny czy jeszcze którejś z was udało sie bez leków zajść po poronieniu? Bardzo proszę o odpowiedzi

Gość gość
Ja jestem po poronieniu i n wizycie kontrolnej w 11 dc miałam pęcherzyki ale nie było dominującego więc albo się przesunęła owulacja albo jej nie było i mój gin żeby mnie nie naciągać na koszty przepisał mi CLO po tej @. (mam ją dostać około 19) i mam ją brać przez 5 dni po czym 10 dni przerwy i duphaston. Mam nadzieję że się uda :( poronienie samoistne w 5 tc. nie byłam łyżeczkowana i mogę się starać od razu.