Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona się mną bawi?

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat, parę miesięcy temu poznałem bliżej pewną dziewczynę z mojej szkoły. Na początku tak na spokojnie zbliżaliśmy się do siebie, wiadomo, Facebook, SMS-y, oczywiście w realu też gadaliśmy. W sumie już od jakiegoś czasu mi się podobała. I powoli angażowałem się coraz bardziej,Ona, jak mi się wydawało, też. Parę razy się spotkaliśmy, wydawało mi się, że naprawdę coś jest na rzeczy, chociaż właściwie nigdy o tym nie rozmawialiśmy i nie postawiliśmy sprawy jasno- na jakiej płaszczyźnie jest ta nasza relacja- tylko kumpelstwo, czy coś więcej? Dogadywaliśmy się naprawdę dobrze, nigdy nie brakowało nam tematów do rozmów, miałem wrażenie, że spotkałem kogoś na kształt bratniej duszy. Po jakimś czasie ona powoli zaczęła wysyłać różne sygnały, które, moim zdaniem, były jednoznaczne. No, a po jednym ze spotkań, nagle coś się zmieniło. Przestała się do mnie odzywać pierwsza, w szkole mnie unikała. Nie byłem w stanie tego zrozumieć, bo byłem pewny, że na 100% między nami nie doszło do niczego, co mogłoby się wystraszyć lub w jakiś inny sposób sprawić, że chciała się zdystansować. Kiedy pisałem do Niej na Facebooku, odpisywała po paru dniach, albo w ogóle. Kurczę, naprawdę mi na Niej cholernie zależało. Jakiś czas potem dowiedziałem się od mojego przyjaciela, że przez przypadek poznała jego kumpla, nazwijmy go X., i teraz piszą ze sobą. Podobno âto nie było nic więcejâ, ale jak miałem w to wierzyć? Parę dni po tym poprosiła mnie o rozmowę. Powiedziała, że strasznie mnie przeprasza, ale zrozumiała, że âto nie jest toâ i ze nie ma sensu dalej tego ciągnąć, bo będzie tylko gorzej. Mówiła, że to nie ma żadnego związku z X, że tak po prostu musiało być⌠Myślałem, że na zawsze ją straciłem. Ostatnio tak się złożyło, że wyjechaliśmy razem na wycieczkę. Myślałem, że to będzie trudne, sztywne i w ogóle, ale Ona zachowywała się, jakby nic nigdy się nie stało. Gadaliśmy, jakby te parę miesięcy osobno nie istniało. W sumie dystans między nami był mniejszy, niż przed tym całym âzerwaniemâ. Po prostu wróciła. Ostatnio prawie cały dzień spędziła razem ze mną i moim przyjacielem, chociaż momentami miałem wrażenie, że w jakiś sposób do niego startuje, flirtuje z nim. Oni znają się słabiej, ale jest chyba między nimi podobna ni porozumienia, jak między Nią a mną. Jedna w gruncie rzeczy wydaje mi się, że wszystko zmierza do tego, żeby było jak dawniej. Ostatnio składając mi życzenie imieninowe, życzyła mi âjakiejś dziewczyny fajnej, która będzie na Ciebie zasługiwała, a nie.. :/â. Potem powiedziała, że przeprasza. Kiedy spytałem za co, powiedziała, że za wszystko. Że zachowała się jak suka i oboje o tym wiemy. Nie wiem co mam o tym myśleć. Ogarnęła się i chce zacząć od nowa, czy znów będzie mnie czekała powtórka z rozrywki? Muszę zaznaczyć, że gdzieś po drodze zaczęła spotykać się z X, ale im nie wyszło. Pomóżcie, błagam.

Gość gość
Wydajesz się być fajnym chłopakiem, masz poukładane w głowie. Na Twoim miejscu odpuściłabym sobie kogoś takiego, wiem ze to nie jest łatwe ale sam widzisz ze ta dziewczyna nie traktuje Cię poważnie. Stracisz tylko czas i nerwy, przez takie dziewczyny z fajnych chłopaków robią się.. dupki ;) Nie daj się jej zniszczyć! Gdybyś chciał jeszcze popisać to daj znać, nie jestem dużo starsza od Ciebie i tez przeszłam kilka takich historii.. :/