Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka mną rządzi

Polecane posty

Gość gość

Mianowicie ostatnio chciałem kupić sobie czapkę (snapback) ... matka do mnie z ryjem że ta czapka wieśniacka (męski kolor) ... i że jak kupię to mnie z domy wyj***e i mam zerwać z dziewczyną że zachowuję się jak wieśniak i że nie będę jej wstydu robił iże mam jej słuchać :/ mam 21 lat! :/ ostanio też się przyczepiła że zostałem na noc u dziewczyny .... :/ w końcu moje życie mój ubiór... mam dość jej już

Gość gość
jak byłem spokojny przez cały dzień tak teraz mnie w*******a maksymalnie .. jeszcze się ze mnie śmieje

Gość gość
i nikt nie odpisze

Gość gość
Pewnie zaraz będzie "że jestem pojebany bo nie słucham rodziców".. no przykro mi w tej kwestii mogą sobie nakichać ja nie będę się słuchał we wszystkim .. chcą mnie ubierać jak starego zgreda ... koszulki z krótkim rękawem z jakimś kołnierzykiem .. sweterki jak u emeryta ... a ja jak się z tym czuję ? ? Wszyscy mi to mówią że ubieram się jak jakiś dziad proszalny

Gość Mannaaaa
ja bym zaczął na poważnie myśleć o wyprowadzce na twoim miejscu.. bo to już staje się chore

Gość gość
a kto cię utrzxymuje?

Gość gość
no niestety matka ale pracuj i.. moją zarobioną kasą też chce się rządzić

Gość gość
to bierz manatki i uciekaj masz trochę kasy wynajmij jakąś kawalerkę byle szybko bo twoja matka to istne furiactwo