Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcella95

Potrzebuje pomocy :( !!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Hej! Kiedyś już tutaj pisałam, co prawda na innym koncie (którego hasła nie pamiętam :() ale nie zawiodłam się na Was! Mój problem dotyczy popularnego "friendzone", rok temu sama tak skończyłam, szaleńczo zakochana zostałam odsunięta na : "tylko przyjaciół". Bolało bardzo, dlatego teraz gdy jestem po drugiej stronie nie wiem co zrobić. Chłopaka (nazwijmy go "X") poznałam parę miesięcy po tym jak "Y" ze mną zerwał. Miły, koleżeński, złego słowa nie mogę powiedzieć. Od pisania do spotkania, jednego, drugiego, dziesiątego - zakochał się. Sama nie wiem co chcę bo jednego dnia jak go nie widzę przez tydzień (uczy się w innym mieście) bardzo za nim tęsknię! Następnego zaś gdy go widzę emocje opadają, jestem jakby to ująć- obojętna... Raz nie chcę z Nim być, raz marzę o tym żeby tutaj przyjechał i mnie przytulił! Gdy przyjeżdża i całujemy sie, chodzimy za rękę NIE CZUJĘ NIC. Byłam zakochana rok temu - chłopak "Y" bardzo złamał mi serce. Ostatnio byliśmy razem na domówce i wydaje mi sie ze było po Nim widać że tęskni... Na samą myśl że on może coś do mnie dalej czuć mam motylki w brzuchu! Jednak on ma dziewczynę i nie chce "wchodzić dwa razy do tej samej wody" czasem myślę jak kiedyś było super i nie mogę ogarnąć dlaczego do "X" nie czuje tego samego co do "Y" ... Co mam robić? Jak zatrzymać "X" i być jego przyjaciółką nie raniąc jego uczuć? Czy da się coś zrobić w tej sprawie? Przecież nie dam rady być na siłę z "X" :( Jak bardzo nawaliłam w tej sprawie? Czekam na rady dziewczyny! Buziolki

Gość gość
jeśli nie ogarniasz to po co się czepiasz?

Gość gość
Równanie na dwie niewiadome? damn