Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lemanitanka

Głupie sny __ jak się ich pozbyć?

Polecane posty

Gość Lemanitanka

Pisałam o tym już wcześniej ale szczerze mówiąc nie otrzymałam żadnej sensownej odpowiedzi. Na początku marca podjęłam nową pracę i praktycznie od pierwszego dnia, czy raczej nocy, zaczęłam miewać idiotyczne sny związane z tą pracą. Nie mam pojęcia co one znaczą, ani jaki jest ich sens ale sny regularnie powtarzają się. Praktycznie nie ma tygodnia, bym choć raz nie tego nie śniła. A śnią mi się niesamowite absurdy. Otóż śni mi się kierowniczka, która jest niezadowolona z mojej pracy, każe mi wstać zza biurka i natychmiast - tu będzie najgłupsza część snu - mam się rozebrać. Rozebrać do naga przed wszystkimi. Przed innymi koleżankami i klientami, którzy są właśnie w biurze. Dziś też miałam kolejny z tych absurdalnych snów. Nie wiem co on ma oznaczać. Szukałam trochę w internecie i jest parę interpretacji nagości we śnie wg Freuda oraz Junga ale odnoszą się one do uczuć wstydu, chęci ucieczki, itd. Tymczasem u mnie jest całkiem odwrotnie. Może zabrzmi to niewiarygodnie ale ja podczas tego sennego rozbierania wcale się nie wstydzę. Przeciwnie. Czuję rosnące podniecenie faktem, że inni na mnie patrzą, a ja zdejmuję przed nimi wszystkie ubrania. A kiedy jestem już całkiem nago to unoszę ręce nad głowę i muszę tak stać na środku pomieszczenia za karę. I nigdy nie pamiętam, czy te to uniesienie rąk wykonuję na polecenie kierowniczki, cy tak sama z siebie je unoszę, by czuć większe podniecenie. Czy to wszystko nie dziwne?

Gość gość
Nie mysl przed snem o pracy i moze samo minie

Gość TłustyObiad
Sny się interpretuj***ardzo indywidualnie. Być może w twoim przypadku oznacza to, że jesteś pełna zapału do pracy. To nie głupi sen, nagość we snach jest chyba jednym z najczęstszych motywów. Nie możesz kontrolować nieświadomości tak, by pozbyć się snów, ale z czasem przejdą.

Gość Lemanitanka
@ gość dziś "Nie mysl przed snem o pracy i moze samo minie" x Nie myślę o pracy przed snem. Sen przychodzi sam. Zawsze taki sam. Tak samo głupi. I tak samo podniecający. Nie chcę go!