Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość szoska

wszyscy tylko te białe zęby , śliczny uśmiech a ja mam patent

Polecane posty

Gość szoska

Witam was. Każdy z was chciałby mieć piękne białe zęby . Ja nie miałam takowego uśmiechu ale już mam . Zafundowały mi to trzy rzeczy . 1. Dobra pasta używana więcej nizeli 3 miesiące , płyn do płukania. Dużo owoców , wody . Brak palenia papierosów , picia kawy i alkoholu . Dodatkowo nie jem słodyczy dużo . Oczywiście zdarza się zjeść ale bez przesady . Dodatkowo wizyta u dentysty i naprawienie ubytków . Nigdy nie będziesz miał ładnych zębów jak będą ubytki . Pasta blanx , płyn do płukania listerin dodatkowo dużo jabłek , bananów , pomarańczy cytryny . I dużo mleka pić na wzmocnienie zębów . To sam fosfor . Mleko musi być swojskie nie żadne kartonowe . Tym oto sposobem w skali od 1-10 miałam zęby w odcieniu 7 a teraz mam 3 . Oczywiście dalej stosuje super pasty blanxa , od czasu do czasu płyny do płukania jem sporo owoców i orzechów , i pije mleko swojskie . Nawet rodzice zauważyli ze zęby są ładniejsze . Stosuj moje rady a zęby będą piękniejsze . A najważniejsze jedt to aby iść do dentysty . Szorowania zębów minimum 3 razy dziennie . Nie picie sporej ilości kawy . To działa naprawdę . I nie zniehecajcie się to nie będzie po tygodniu efekt . Trzeba swoje odczekać aż organizm wchłonie . Dodatkowo się chudnie i cera się poprawia. Dziewczyny mamy lato bądźmy piękne z pięknym ciałem i uśmiechem . A co najważniejsze te sposoby nie są drogie . Szczoteczka nowa 15 zł . Plus pasta 25 zł która wystarczy spokojnie na 3 tyg nie dla jednej osoby . Płyny ok 12 zł . Co daje nam miesięcznie jakieś 40 zł . Owoce itd tez nie są drogie w porze letniej . Zastosuj się do moich rad a nie pożałujesz . Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować