Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duze mieszkanie czy maly szeregowiec?

Polecane posty

Gość gość

zastanawiamy sie z mezem nad zakupem. i jedna, i druga nieruchomosc w tej samej cenie, pod duzym miastem. pierwsza opcja to szeregowiec 75 m, 4 pokoje, troche klitkowate. druga to bardzo duze mieszkanie 75 m 3 pokoje wraz z malym ogrodkiem w bloku od dewelopera.

Gość gość
lepiej z ogródkiem bo jak Twój mąż kotku nagle niespodziewanie wróci do domu to kochanek ucieknie do ogródka

Gość gość
bierz mieszkanie z ogrodem, po co ci małe klitki z sąsiadem który jak pobiegnie po schodach to poczujesz werble w głowie

Gość gość
mi mieszkanie takze podoba sie bardziej, jednak moj maz mowi, ze nie bedzie sie przeprowadzal poza miasto zeby mieszkac w bloku... tylko ze blok jest ladny, nowy, a mieszkanie 10 km od miasta kosztuje 150 tys mniej

Oczywiście że lepiej mieszkanie z ogródkiem, nie ma takiego hałasu co w bloku i użerania się z masą sąsiadów. Nowy Smolec ma fajną ofertę mieszkań (choć jak znajomi mi pokazywali myślałam że to domy szeregowe). Dojazd autem do Wrocławia zajmuje jakieś 5 min, no i ta ilość pokoi, znajomi pokazywali mi tą ofertę

Gość gość
Chyba tak

Gość gość
Czyli Wrocław lub podwroclawie :) Wyobraź sobie Burze Powódź Urlop Chorobę Przedszkole Szkolę Huragan Lub inne klęski. I podejmij decyzję z rozwagą

Gość gość
Szeregowiec oznacza piętrowe? to lepsze mieszkanie, w tym samym metrażu to piętrowe będzie znacznie mniejsze. Moja koleżanka miała 75 metrów na jednym poziomie, teraz ma 80 ale na dwóch - w efekcie ma znacznie mniejsze pokoje, z tym że ona ma 3 pokoje, a ty piszesz o 4 więc to w ogóle jakaś totalna kicha.

Gość gość
Anie jedno ani drugie, po co duże mieszkanie? Dzieci później idą na swoje, a utrzymanie domu czy szeregowca jest wysokie, nie ma co liczyć na emeryturę wysoką zwłaszcza teraz. Jeśli już wybrałabym takie jakie oferuje Wola Invest z możliwością późniejszego zbycia, nikt nie wie jak się losy potoczą na starość.