Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 25marta01

imionka ;)

Polecane posty

Gość 25marta01

Be Hej mamuski. W czwartek ide potwierdzic do lekarza ciaze ;) wiem, ze to jeszcze wczesnie ale Zastanawiam sie nad imieniem, bo chcialabym od samego poczatku zwracac sie do malenstwa po imieniu ( wiem ze plec widac w 5 miesiacu). Chcialabym zebyscie podaly swoje propozycj****adz jak Wasze maluszki maja imie bo ja nie mam pojecia jak dac ;p

Gość gość
ręce i majtki opadają....:-(

Gość gość
ja 2lata przed zajsciem w ciaze wiedzialam jak sie dziecko bedzie nazywalo...ale na poczatku mowilam do niego fasolka :p

Gość luskasss
ale chyba masz jakieś typy to można coś doradzić a tak to bez sensu wypisywanie wszystkich imion, wejdź sobie na stronę z bazą imion i wyszukaj co ci się podoba

Gość 25marta01
Z dziewczecych podoba mi sie Amelia. Ale znowu mojemu ukochanemu nie i on tez nie ma pojecia jakie mogloby byc. Dzisiaj przegladalam imiona i tak jeszcze Milena wpadlo mi w ucho ;) a z chlopiecych to nawet nie mysle bo cos czuje ze bedzie dziewczyna jak nic ;)

Gość gość
ja mam Maksymiliana, gdyby był dziewczynką byłby Julią. Podobało nam się Ksawery, Natan i Aurelia

Gość gość
bedziesz miala niespodzianke jak to bedzie chlopak :) mi sie podoba Nina i Wiktor