Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża!!

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny. Cykle mam 30-31 dniowe. Ostatni cykl to 28 dni. Kalendarzyk przewidział dni płodne od 31 maja do 5 czerwca. Kochałam się z mężem bez zabezpieczenia 31maja , 2 czerwca ,4 i 5. Natomiast nie zauważyłam śluzu plodnego. Był lekko biały delikatnie wodnisty. Ale za to 3 dni temu zauważyłam kawałek plodnego śluzu wymieszany z białym. I to tylko przez chwilę. Co to może oznaczać? Jak myślicie moze się udać???? BEZ GŁUPICH KOMENTARZY

Gość gość
Up

Gość gość
oznacza to, że za bardzo szalejesz na punkcie dziecka.... Współczuje takim kobietom jak ty, które analizują każdą krople śluzu

Gość gość
Hehe tez tak wczuwalam się w śluz jak dziecka chciałam. Ale wiesz my ci nic nie powiemy musisz po prostu uzbroić się w cierpliwość i czekać. Za pierwszym podejściem tez tak swirowalam i nie zaszlam za drugim razem zluzowalam i zaciazylam;) życzę luzu i zdrowia;)

Gość gość
Staram się już 4 cykl,po prostu jestem ciekawa bardzo czy jakiekolwiek szanse są

Gość gość
Zawsze sa szanse. Czwarty cykl to niewiele.

Gość gość
Najlepiej wyłączyć myśli i czerpać przyjemności z życia z mężem. Kochać się tak często jak macie ochotę i nie sprawdzać kalendarza w łóżku bo to zabiera urok w życiu małżeńskim. Jak trochę dasz sobie luzu w głowie, to na dole też się coś odblokuje. Życzę powodzenia ;)

Gość gość
to nas sie pytasz czy są szanse?? proponuje wróżbe z fusów