Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość z problemem

ona jest na mnie zla, ja jestem po szkole policealnej a ona po studiach

Polecane posty

Gość gość z problemem

otóż ja po skończeniu szkoły uznałam ze pójdę wpierw do szkoły policealnej aby kształcić się dobrze w jednym zawodzie, potem znaleźć prace (do której się uczyłam przez 2 i pol roku), a następnie iść na studia zaoczne by dalej się w tym kierunku rozwijać i poszerzać wiedze, moja koleżanka natomiast poszła od razu na studia i teraz jest na mnie zła gdyż mimo iż ja jestem po szkole policealnej a ona po studiach to ja dostałam prace która obie chciałyśmy mieć i nie może zrozumieć czemu ja ja dostałam a nie ona skoro jest po studiach a ja nie, jest na mnie bardzo zła, nie wiem co zrobić, jak to wszystko załagodzić

Gość gość
co sie jej dziwisz, jakis tlumok dostal kase a nie ona idz ty pracuj w sklepie a nie zajmujesz miejsce ludziom wyksztalconym

Nie ma się co dziwić po prostu jest zazdrosna. Obiegając troszkę od tematu to co do samych szkół to jest naprawdę dobre rozwiązanie jeśli chcemy zdobyć zawód, a nie czujemy się na siłach żeby pójść na studia. Interesująco pod tym względem prezentuje się Gowork.