Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czaicie męża przybylskiej juz na jachtach się

Polecane posty

Gość gość

Opala z modelkami :(przykre kiedys zaloba to chociaż rok trwala zanim oficjalnie wdowa/wdowiec gzić się zaczęli

Gość gość
brakuje mu szparki :O

Gość gość
no tak lepiej ma ubrać wór pokutny na całe życie

Gość gość
Ale z Was nędzni ludzie. Koleś wyskoczył na chwilę na przystań w mieście w którym mieszka, a banda zawistników moralistów ma żer.

Czaję gościa ale powiedzmy sobie szczerze - małżeństwem to oni nie byli:P

Gość gość
Z jakimi modelkami ?? Znajomi ze swoimi połówkami. Zresztą ma prawo do prywatnego życia osobistego. Każdy samotny rodzic powie ze czasem trzeba pobyć samemu , odreagować. Co za ludzie. Każdy żałobę przechodzi na swój sposób.

Gość gość
Ale wobec szacunku dla dzieci mogl się opanować z ta ,,zaloba"

Gość gość
opanować z czym? z tym, że ze znajomymi i ich żonami pojechał na łódki? to już takich rzeczy w żałobie nie wypada robić? a może suchy chleb powinien wcinać i się biczować żeby jeszcze bardziej się dołować? ale popaprane wścibskie suki z was :o

Gość gość
Kto powiedział że on tam imprezowal , tańczył itp.? Rozpaczajac przy dzieciach było by lepiej ? Dobrze ze próbują żyć normalnie

Gość gość
OHO! jest i nasza psycho-fanka od Przybylskiej :o a już myślałam, że skończyłaś truć idiotko :o weź jeszcze po raz setny napisz jaka szkoda, że umarła, bo taka przecież była piękna :o Idź się zakop razem z nią więcej pożytku zrobisz dla wszystkich i tobie będzie lepiej :o

Gość gość
A co was to k... obchodzi. Patrzcie w swoje koryto.

Gość gość
Na cale zycie? pol roku to cale zycie? bez przesady Mysle ze szacunek sie nalezy, gdyby faktycznie ja kochal to by tesknil,jesli nie kochal i ten zwiazek byl z braku laku, taki jak wiekszosc to mnie to nie zdziwi. nie o to chodzi by rozpaczac cale zycie,ale ja nawet nie mialabym siły po tak krotkim czasie wyjsc i cieszyc sie zyciem, bo widac ze on zadowolony... ale tacy sa faceci.

Gość gość
Obiektywnie uwazam, ze ma prawo jak kazdy czlowiek, przezywac zalobe jak chce. Ale po chooooooooj, ze sie wyraze, pokazuje calemu swiatu co chwile nowe zdjecia. A to na jachcie plywa, a to pracuje , a to gdzies lata. Po co to robi ??

Gość gość
Typowy facet :(

Gość gość
Porąbane jesteście, już ta kafeteria wam się na te puste łby rzuciła do reszty :o

Gość gość
Przykre aż mi lzy poleciały jak to przeczytałam w se ehhh nawet dobrze nie zwiedly kwiaty na grobie ale to takie robaczywe towarzystwo ten szolnoznes tam kazdy z każdym żadnego szacunku co sie dziwić ze zaloby nie przestrzega

Gość gość
Jesteście chorzy! Minęło ponad pół roku od jej śmierci! Ile jeszcze ma siedzieć w domu i rozpaczać żebyście byli usatysfakcjonowani?! To dobrze ze próbuje sie pozbierać, żyć dalej, nie moze wiecznie użalać sie nad losem skoro ma trójkę dzieci! One tez pewnie nie bedą szczęśliwe i nie ogarną sie same po śmierci matki, jak bedą siedzieć w czterech ścianach i płakać płakać płakać. Byleby ludzie nie mówili. Załośni jesteście. Tez straciłam kogoś bliskiego, chcąc nie chcąc trzeba sie ogarnąć, chodzić do pracy i dla dzieci wziąć sie do kupy!

Gość gość
a trzeba to branie sie do kupy wrzycac na facebooka i instagrama ?

Gość gość
a co cię to obchodzi co jest złego w dodawaniu zdjęć na fejsa? Włąsnie dobrze, że facet żyje, a nie że fb nie, śmiać się nie, pokazać z ludźmi nie, bo żałoooobaaaaa! Właśnie powinien wdrażać normalne czynności i przeciętne życie, bo zwariuje. Ciągle ma sobie zaznaczać, że ma żałobę? Przecież on dobrze wie, że ona zmarła po co ma jeszcze sobie dokładać cierpień i odmawiać prostych przyjemności? porąbało już was doszczętnie na tej srafeterii idiotki! nie wam to komentować i oceniać!

Gość gość
dobrze, że wrzuca swoje zdjęcia na fejsa to znaczy, że zaczął normalne zwykłe życie a jak wam nie pasuje to nie właźcie mu na profil kretynki. zapierdziałe kury od rana do nocy fejsik, kafeteria, pudelek i instagram i wszystko to ze sobą przeplatacie o fejsie i instagramie celebrytów zakładacie tematy na kafe :o TO SIĘ LECZY IDIOTKI!!!!

Gość gość
a to normalne zycie polega na wklejaniu codziennie zdjec z tego jak sie jadlo, jechalo czy piredzialo na facebooka i inne tego typu ?? to nie wiedzialam...

Gość gość
Chyba nie macie własnego życia skoro wp*****lacie się w cudze. Jest tyle innych ważniejszych tematów . Patrzcie na tego dupka Dude. Obiecał , głosowaliscie na niego a teraz się wycofuje z obietnic. Do niego piszcie. Na niego nadawajcie a nie na faceta który żyje po śmierci ukochanej.

Gość gość
gość dziś ale nie polega też na tym żeby włazić codziennie OBCYM ludziom na profil i się życiem tych OBCYCH ludzi emocjonować i komentować. Kobieto jesteś nikim dla niego, tobie się wydaje, że skoro widywałaś Przybylską w TV to znasz jej faceta, jej życie i czujesz się w obowiązku umoralniania go. Otóż powtarzam ci TO SIĘ LECZY IDIOTKO!!!

Gość gość
Jak chcesz porozmawiac z idiotka to zajrzyj do lustra :) Bronisz go jak lwica, to tez sie leczy - obrona nieznanego Tobie faceta , czujesz sie obowiazku bronienia go na kafeterii :D nie mam profilow na facebooku itd. Na kazdym portalu sa zdjecia Jarka z jachtow, np na wp.pl

Gość gość
Ja nikogo nie bronię to ty się rzucasz jak nienormalna, płaczesz po przybylskiej i jej rodzinę z żałoby rozliczasz :o masz obsesję, lecz się! Mnie po prostu takie bzdety nie emocjonują i nie wydaję osądów jak kogoś nie znam, nie znam sytuacji i nie wiem co się z człowiekiem dzieje jeżeli to jest dla ciebie lwia obrona to masz coś z deklem :P A jeżeli na jakichś portalach są jego zdjęcia to co on ma z tym wspólnego? masz pretensje, że pojechał na jacht czy że pismaki zamieszczają jego zdjęcia? Lecz się i idź się zakop do grobu z Przybylska jak juz tu wcześniej pisali, bo widać pozbierać się nie możesz po tej przewspaniałej "aktorce" :o

Gość gość
kobita ma rację :D powinnaś się leczyć psychofanko aktoreczki jednego tasiemca z urodą solarkowej blachary :D :D Jedź tam do Bieniuka i mu nawtykaj świrusko, a potem puść sobie Złotopolskich tylko nie zapomnij zamknąć drzwi jak się będziesz brandzlować na widok przybylskiej hahahahahaha

Gość gość
dziewczyno, czy Ty masz pojecie, ze rozmawiasz z wieloma osobami na kafeterii? Czy Tobie sie wydaje, ze tylko jedna osoba pisze o Przybylskiej ? Napisalam dwa posty o Jarku, jej mezu, ze nie rozumiem tego wklejania zdjec ze swojemu zyca, codziennie. Wybacz, ale sama sie lecz. Jesli tamta osoba , piszaca o Przybylskiej ma jakas obsesje, to Ty tez masz, sledzac ta osobe i wyzywajac od idiotek. Sorry, koncze z Toba rozmowy

Gość gość
Przykre, że nie masz swojego życia i musisz komentować życie obcych ludzi po śmierci najbliższego człowieka jak tak chce to niech sobie fotografuje co chce, co się to boli, że sobie robi codziennie zdjęcia czy to, że Przybylska nie żyje a on się bawi i.... robi sobie zdjęcia? to cię tak przejmuje? Ja też się podpisuję pod powyższymi postami abyście się leczyły. dziewczyny piszą, że nikogo nie bronią tylko patrzą chłodnym okiem, a wy się jaracie, bo ktoś nie płacze po przybylskiej i nie komentuje życia jej faceta i jeszcze uważa te komentarze za głupie. No cóż jesteście głupkowate :)

Gość gość
no i co z tego że sobie pływa i robi fotki wielu ludzi, zwłaszcza celebrytó robi sobie często zdjęcia macie jakiś ból o to bo to mąż Anny Przybylskiej? nie rozumiem normalnie Siwcowa i inne "gwiazdy" codziennie wrzucają coś a to z restauracji, a to ze spaceru, a co kawusia, a to deserek i jakoś tematu nie zakładacie o tym :o

Gość gość
jak mnie ma nie obchodzic co maz przybylskiej wkleja, to Was niech nie obchodzi co ja pisze na ten temat,.. Widzicie zaleznosc ? W Internecie jest wolnosc ., kazdy ma prawo do swojej opieni. Nawet dajecie sobie prawo do wyzywania kogos od idiotek.I kto jest niby bardziej walniety ?