Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama czytająca

Dowcipne książki o ciąży i rodzicielstwie, polecicie?

Polecane posty

Gość mama czytająca

Szukam dowcipnie napisanych książek o ciąży, porodzie, rodzicielstwie, wychowywaniu dzieci. Z dotychczas przeczytanych najbardziej urzekła mnie: „Macierzyństwo non-fiction” Joanny Woźniczko-Czeczott Popłakałam się nad nią ze śmiechu. Mogę ją w 100% polecić. Szukam innych, podobnych pozycji. Czytałam już: Pomocy, jestem tatą Leszka K. Talko (fajne) Dziecko dla odważnych Leszka K. Talko (już nie aż tak fajne, ale do przeczytania), Tato to ja. Czyli jak być ojcem i nie zwariować Tomasza Czarnecki (średnie) Być rodzicem - to takie proste! Marii Szarf i Marcina Przewoźniak (fajne) Projekt Matka Małgorzaty Łukowiak (słabe) Podrzućcie jakieś inne pozycje. Zwracam tylko uwagę, że nie szukam typowych poradników na serio.

Gość gość
kaz cooke "ciężarówką przez 9 miesięcy" Świetnie napisany poradniko-pamiętnik :) momentami płakałam ze śmiechu :)

Gość gość
Nikt nie czyta?

Gość gość
Podnoszę

Gość amber54
Możecie polecić jakieś książki o macierzyństwie w UK? Ja póki co trafiłam na polską księgarnię na http://www.rewolucja.co.uk/ ale jeszcze nie przejrzałam ich wszystkich książek - mają ich ok 70-80 tysięcy. Mam nadzieję, że znajdę u nich to czego szukam bo ceny mają bardzo atrakcyjne.