Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poderwanie kobiety jest bardzo schematyczne

Polecane posty

Gość gość
Ty nie najdziesz już Ci mówiłem

Gość Dziewczyna1
Do gościa z 16:47 - proszę o czytanie ze zrozumieniem, napisałam WYSTARCZAJACO atrakcyjna (nie kandydatka na Miss świata) żeby zwrócić uwagę na problem nawiązywania relacji, który jest w obecnych czasach dość powszechny. Dotyczy on właśnie dużej części społeczeństwa, która z pozoru nie powinna mieć problemu ze znalezieniem partnera gdyż ludzie ci nie mają jakichś poważnych defektów urody itp. Żeby nie wchodzić w rozważania socjologiczne - taka sobie urocza historyjka, która przydarzyła się znajomemu koleżanki. Chłopak siedzi sobie ze znajomymi w knajpie aż tu nagle dostrzega dziewczynę, w której zakochuje się od pierwszego wejrzenia. Normalnie w tej sytuacji nic by pewnie nie zrobił, ale towarzystwo jest po kilku piwach i znajomi rzucają mu wyzwanie. Chłopak pisze więc liścik z numerem telefonu i wyznaniem, że dziewczyna mu się podoba. Dziewczyna przyjmuje to pozytywnie. Nawiązują znajomość i okazuje się, że mają kilka wspólnych pasji. Spotykają się jeszcze i jeszcze raz. Pomimo że mieszkają w różnych krajach kontynuują znajomość i postanawiają się wzajemnie odwiedzać. Chyba było warto zaryzykować :)

Gość gość
Jeśli facet jest w typie kobiety to jest ok,sukces murowany.Jeśli sie jej nie podoba to choćby na głowie stawał to i tak nic nie pomoże,żaden tekst,żaden gest,żaden prezent,nic a nic.:D.

Gość gośćiowa
Umiejętność prowadzenia, a nie tylko zainicjowania dyskusji...to w moich oczach wielki +

Gość gość
wg tego schematu bez problemu powinienem mieć dziewczynę a mam 24 lata i jestem prawiczkiem. Trzeba być maczo by mieć dziewczynę wg mnie.

Gość gośćiowa
Trzeba być bad boyem koniecznie:D :D :D