Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poderwanie kobiety jest bardzo schematyczne

Polecane posty

Można też tak: mikrofon + słuchawka (powiesz, że masz lekką wadę słuchu) + kolega podrywacz, który z oddali będzie ci mówił co masz robić

Gość Autor tematu22
- mówisz o takim czymś, że ona oczekuje od Ciebie opieki jak od ojca i większego doświadczenia życiowego. To jest też ok, ale czy zadziała na feministkę typową singielkę która lubi niezależność? Trudno może być, ona prędzej będzie skłonna na mój schemat :)...

Gość gość
Skąd wziąć dziewczynę do rozmowy- nie bardzo wierzę że można tak po prostu poderwać na ulicy. Kojarzy mi się to z odcinkiem " chłopaków do wziecia" gdzie gość chodził po rynku i podrywać. Są odpowiednie miejsca do zapoznania ludzi płci przeciwnej. Kluby, puby restauracje, plaza. Będąc w takim miejscu wiesz ze druga osoba tez "przyszła żeby kogoś poznac".

92 a może od razu zamów księdza na sobotę i powiedz do dziewczyny " W najbliższą sobotę żenię się, czy nie zechciałabyś być moją wybranką, zastanów się szybko, bo czas ucieka. Wszystko jest zorganizowane,zaproszona moja rodzina i rodzina panny młodej a tylko zony brakuje"

Gość gość
gość dziś [14:50 :) kuba mistrzem? Ha ha ha nigdy się nie śmiałam z jego przecinkow, na prawdę nie ma z czego. Marne próby bycia zabawnym. Mój facet jest mistrzem:) a ja nigdy na to nie zwróciłam uwagi ale zawsze się śmieje :) myślicie że on mnie nadal wyrywa mimo że od roku jesteśmy para? :)

Gość gość
Gościowi z 15 25 chodzi o to ze od razu mówi ze przyszedł kogoś poznać, a nie jakieś gierki i hej wie co. Ja przyszedłem kogoś poznać, ty prxyszlas kogoś poznać wiec po co kkomplikować sprawę.

Gość gość
lo ludzie jakie Bolki tu pisza. Co do wygladu, niekoniecznie cechy ktore wymieniles, np. Mi podobaja sie tylko zbudowani. Patrzec i usmiechac sie moze myslac co za blazenada, ja tez sie usmiecham i spogladam...nie bo jestem zainteresowana, w takim wypadku musialabym byc zainteresowana wszystkimi kolegami i kolezankami:) to co napisales na temat patrzenia to typowa nadinterpretacja typowa dla prawikow;)

Gość gość
najwieksi przypalowcy lataja i zaczepiaja po ulicach, kluby sa od tego jak juz, sama tego nie znosze

Gość Autor tematu22
Bo ty nie wiesz koleżanko jak spogląda niewiasta samotna a jak taka, która ma faceta... Ja to widzę odrazu. Ta druga to w ogóle nie spogląda ona żyje w innym świecie.

"Są odpowiednie miejsca do zapoznania ludzi płci przeciwnej. Kluby, puby restauracje, plaza." xxx Kluby - nie chodzę, bo nie mam z kim puby -bo nie piję restauracje - bo nie stać mnie plaża - bo nie lubię się opalać beznadzieja co ?

Gość Autor tematu22
On Ciebie prawdopodbnie nie wyrywa, po prostu taki jest i ma to naturalnie w sobie, niektórzy się z tym rodzą a inni muszą nad tym pracować

Do klubu, pubu nie chodzę bo nie mam z kim i nie ma mnie kto 'włączyć' w środowisko ludzi którzy już tam są. Bez jakiegoś łącznika to ja tam będę jak słup soli stał.

Gość Autor tematu22
Możesz na mieście, w centrum handlowym, siłowni, uczelni, pracy, wszędzie

Gość gość
Jak w loży siedzą 2 dziewczyny i was jest dwóch to się dosiadzcie. Najwyżej was olej i tyle, świat się nie zawali. Zazwyczaj jest tak ze się zgadzają nawet jak później nic z tego nie wyjdzie to i tak fajniej wypić piwo z kimś nowym.

Gość gość
tak sobie tlumacz, ja jestem w zwiazku i spogladam, usmiecham sie, niekiedy nawet kokietuje Bo? Lubie tak, z nudow itp. A nie mam zamiaru nikogo wyrywac. No ale spojrzysz na prawika i on juz "kocha mnie":D ogarnijta sie goscie

Gość gość
W pubie można usiąść przy barze i sączyc piwko i sobie rozmyślać. Na pewno z czasem ktoś obok usiądzie i juz możesz zagaic. Poza tym często samotne kobiety też siadają przy barze.

Gość Autor tematu22
Jaka Ty jesteś mądra Ciebie to chyba pół osiedla musi wyrywać, a wybrałaś tego jednego, który wcale Cie nie wyrywał po prostu Ci się spodobał puściłaś mu oczko i już. Wciąz możesz mieć każdego i bawisz się robiąc nadzieję prawikom...

Gość gość
Schemat ma w sobie wiele racji.... jednak to zalezy od dziewczyny; byc moze wiekszosci zaimponuje taki facet jednak z tymi inteligentnymi byloby ciezko....takie wola fajna mila rozmowe, zero szpanu i glupawki, mile zarty; wiadomo nie trzeba zaraz poruszac powaznych tematow ale zeby bylo wiadomo ze ten facet ma cos do powiedzenia.... pamietam jak kiedys urzekl mnie mega brzydki facet przynoszac mi na dzien kobiet napisany specjalnie dla mnie wierszyk o kroliczku z ceraty - od tamtej pory patrzylam na niego inaczej.

Gość Autor tematu22
Patrzyłaś na niego inaczej i niech zgadnę... na patrzeniu się skończyło, bo nie spełnił 1 i 2 kryterium.

No chyba jednak nie mogę w mieście, na siłowni. Przecież ja tam byłem setki, dziesiątki tysięcy razy i nic. Laski prują przed siebie, ani myślą się zatrzymywać, ja też nie próbuje ich zatrzymywać bo musiałoby to być gwałtowne a wtedy się na pewno przestraszy.

Gość gość
tez tak robie, flirtuje z roznymi, usmiecham sie do nich ale zadnych planow wobec nich nie mam, wiekszosc nawet mi sie nie podoba Chyba jakis prawik nie zabroni mi flirtowac, jezeli nie mam slubu i potomstwa w planach a robie to z nudow (i wiele osob ktore znam tez) LOL :D:D

Gość Autor tematu22
oj no to rób, a Ty myślisz że jesteś tą jedyną? Oni też flirtują z 15 innymi, baw sie dobrze :)

Gość szlachetny napalony pshtet
"gość dziś tez tak robie, flirtuje z roznymi, usmiecham sie do nich ale zadnych planow wobec nich nie mam, wiekszosc nawet mi sie nie podoba Chyba jakis prawik nie zabroni mi flirtowac, jezeli nie mam slubu i potomstwa w planach a robie to z nudow (i wiele osob ktore znam tez) LOL smiech.gifsmiech.gif " A szkoda bo podczas gdy Ty zawracasz doopsko takiemu biedakowi ja bym przygarnęła z pocałowaniem rączki :P A tak chłopak zamiast być w szczęsliwym związku ze mną ofkoz to skupia się na bezpłciowym i bezproduktyuwnym niczym walenie groochy pierdo - tro - lo - lo - lo z Tobą w roli głownej :P No ale to standart zawsze osoby, które MARNUJĄ cenny surowiec męski mają go w nadmiarze, a osoby które zrobiły by z tego cennego surowca pożytek dla dobra prawika, siebie i społeczeństwa nie mają go ;) Extra byłby komunizm matrymonialny - każdemu wedle potrzeb ;) Żyć nie umierać

Gość Dziewczyna1
Z damskiego punktu widzenia napiszę Wam co sądzę: przestańcie wszystko analizować, czy mówić rzeczy zabawne, czy inteligentne, jak się ubrać, jaką zrobić minę... Po prostu nawiązujcie kontakt! To podstawa. Mam dokładnie taki sam problem jak Wy, tylko stoję po drugiej stronie. Jest trudno na mieście, uczelni i wszelkich innych zajęciach (chodzę na takie z przewagą kobiet), w kawiarniach/klubach nie bywam nonstop, a nawet jeśli to zwykle ludzie są pozlepiani w grupki i nie ma opcji żeby poznać nowych ludzi. Ogólnie wszędzie ludzie są "odizolowani", nie da się nawiązać żadnych znajomości. Chciałabym kogoś poznać i aż nie mogę uwierzyć jakie to trudne. Na dodatek jako dziewczyna mam mimo wszystko opory żeby robić "pierwszy krok". Nawet kiedy już kogoś poznaję zawsze kończy się na bardzo powierzchownej znajomości. Dodam że to nie jest kwestia wyglądu, jestem wystarczająco atrakcyjna żeby nie odstraszać od siebie płci przeciwnej ;)

Gość gość
na Kafe kazda jest piekna i atrakcyjna, taaak :D

Gość gość
Autor tematu22 dziś On Ciebie prawdopodbnie nie wyrywa, po prostu taki jest i ma to naturalnie w sobie, niektórzy się z tym rodzą a inni muszą nad tym pracować xx No ale coś w tym jest, bo mnie ujęło jego poczucie humoru, ale przy tym potrafi też błysnąć inteligencją, jest troskliwy i opiekuńczy:) Potrafi też bardzo mi pomóc, w praktyczny sposób:) (chodzi mi o praktyczne prezenty :) Wiecie co z tymi feministkami to może być tak, że one może jeszcze bardziej potrzebują poczuć tę troskę i opiekuńczość ze strony mężczyzn, j4eśli nie są lesbijkami to na pewno zmiękną:)