Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAMMMMMM

Najgorsze to wmówić sobie że już jest za późno

Polecane posty

Gość SAMMMMMM

Najgorzej jest wmówić sobie że jest już za późno na poznanie kogoś, bez względu na wiek należy wziąć się za siebie, dzisiaj jest tyle możliwości, siłownie, baseny, bieganie, nie potrzeba nikogo można samemu. Odrazu poprawia się nastrój i na pewno będzie łatwiej. Najgorzej jest rozpaczać, spocząć na laurach i nic nie robić, wtedy pojawia się desperacja. Dotyczy to obu płci. Powodzenia :)

Gość sAmAAA
Racja! :)

Gość gość
nigdy nie jest za późno - tylko Ci którzy myślą, że jest za późno - przegrywają. Znam kobiety i po 40 i po 50 znalazły fajnych facetów, mając już dzieci - i są szczęśliwe w związkach opartych na miłości. Ale trzeba patrzeć na świat sercem, a to już trudniej przychodzi dzisiaj ludziom ...

Gość gość
znajoma 70letnia znalazla faceta mlodszego 12lat.

Gość gość
Powiedzieć sobie że jest za późno to spojrzeć prawdzie w twarz. Piszecie o związkach 50cio i 70cio latków. A jaka to niby radość z takiej miłości?

Gość gość
Mówią, że miłość może zapukać w każdym czasie, nawet i za późno. Ale czy jak puka za późno czy na pewno to jest miłość, czy może strach przed samotnością?

Gość gość
No właśnie starych zrzędliwych dwoje ludzi trzymających się za ręce lub dających sobie buziaka;) A przy pierwszej lepszej sposobności wydziwiających na różne sposoby, bo starzy tak na prawdę na starość dziecinnieją. Więc jaka to miłość jest dwóch pięciolatków z przedszkola? Kłócą się o zabawkę, popychają , lub całują w przypływie czułości. Czy to jest ten właściwy czas?

Gość zawsze sexy
do kogoś z 14:00- jaki strach przed samotnością? jak ktoś jest całe życie sam (nie chodzi mi tylko o związek kobiety z mężczyzną) to jest oswojony z tą samotniością i nie ma tu żadnego strachu:) no chybaże nie zrozumiałam to sorki

Gość gość
Milosc przdszkolakow czy 70-cio latkow jest taka sama jak nastolatkow,kazdemu wolno kochac nie wazne czy to milosc dziecinna czy dojrzala.

Gość gość
Miłość 70cio latków jest jak nastolatków? LOL. Porównaj sobie całowanie piersi nastolatki a 70cio latki. W miłości musi być seks, nie ma seksu to miłość jest niepełna, bardziej jak przyjaźń. No ale nie będe was przekonywać i pozbywać złudzeń, każdy ma prawo wierzyć w co chce.

Gość gość
A myślisz, że klata i penis 70latka sa jędrne? :D Tez kiedyś będziesz miał/a 70 lat

Gość gość
Mam blisko, więc stąd moja opinia. Natomiast Twoja mało inteligentna wypowiedź jest napisana tylko po to żeby przygadać płci męskiej. Szkoda na Ciebie czasu amebo.

No i co z tego że są siłownie, baseny. Co my mamy wspólnego z ludźmi tam będącymi??? Ile ty autorze/ autorko tam osób poznałaś? Czy może tylko cytujesz z Bravo jakieś wyświechtane frazesy.

Gość gość
Brak wam romantyzmu, jestescie zimnymi teoretykami, ja nie dawno widzialam pare moze nie 70 tylko 60 latkow, on wdowiec ona wdowa, zachowywali sie jak nastolatkowie, miziali jak dzieci i bylo to urocze, dla nich nie liczylo sie to jakie maja cialo, czy jemu stanie, a ona ze ma obwisly biust, dobrze im bylo razem, a czy to milosc czy lek przed samotnoscia,to nie ma znaczenia bo byli szczesliwi.

Gość gość
zawsze mozna sie zakochac.

Gość gość
w starszym wieku nie chodzi o seks.

Gość gość
gość dziś Brak wam romantyzmu, jestescie zimnymi teoretykami, ja nie dawno widzialam pare moze nie 70 tylko 60 latkow, on wdowiec ona wdowa, zachowywali sie jak nastolatkowie, miziali jak dzieci i bylo to urocze, dla nich nie liczylo sie to jakie maja cialo, czy jemu stanie, a ona ze ma obwisly biust, dobrze im bylo razem, a czy to milosc czy lek przed samotnoscia,to nie ma znaczenia bo byli szczesliwi. Nie mogę zaprzeczyć, że mogli być szczęśliwi chwilą , każde na swój sposób. Lecz nikt mi nie wmówi, że tam jest miłość i jeszcze na dodatek on wdowiec a ona wdowa. Tam jest pragnienie bliskości drugiego człowieka w obawie przed samotnością na starość. Nawiązuje się przyjaźń, która daleka jest od miłości. Może się nawiązać miłość duchowa ale czy ona jest spełniona jako pełna miłość, gdzie potrzeba również miłości fizycznej do całkowitego spełnienia? Nie można porównywać miłości staruszków z miłością młodzieńczą to nie ten poziom.

Gość gość
Licze na to coś , co mnie jeszcze w życiu spotkać może, może jutro, pojutrze,spotka mnie szczęście w miejscu o istnieniu którego jeszcze nie wiem W każdym z nas mieszka duże dziecko i to ono determinuje irracjonalne zachowania Nigdy nie jast za późno na...,na nas

Gość gość
myślałem,ze mowa będzie o niespełnionej karierze,a tu znów o zdziwaczałych tetrykach

Gość gość
Ale on majuz 17 lat to chyva za pozno na kariere ?.zreszta kto ma go dowozic. ?