Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agata2332

Niezdecydowanie

Polecane posty

Witam, Mam dziwna historie , nie wiem czy to jest milość , zazdorść czy przyzwyczajenie.. Chodziłam kiedyś z chłopakiem krótko- zerwalśmy zaczeliśmy się przyjaźnić ale to nie była zwykła przyjaźń bo praktycznie zachowywaliśmy się jak para, i tak było dlugi czas, dopuki nie dowiedziałąm sie ze on spotyka się z inna, wszystko sie wydało ... on przyhcodził o mnie robił mi nadzieje kupował prezenty , przytulal calowal itp , ale gdy nadchodziła rozmowa zwiazku on niechcial. szedł spowrotem do tamtej.. i tak rok udreki, ostatnio bylo to samo olal ja ..przyszedl do mnie ale jak sie poklocilismy powiedzial ze to wali..ze idzie do tamtej . i zaczol z nia byc twierdzi ze ja kocha i ze mu zalezy, ale on nie potrafi zerwac ze mna kontaktu .. tamta przytakwala na wszystko i zakazdym razem go przyjmowala.. rozmawialam z nia kilka razy nie potrzebnie bo teraz wiem ze robila to specjalnie aby na sklocic i dopiela swego... caly czas ze soba rozmawiam z tym chlopakiem chociaz jest z tamta , sam do mnie pisze .. co mam zobic czy ktos powie m co to jest ? powiedzial mi ostatnio ze cos go ciagnelo do mnie ale sie pomylil.. nie wiem co mam robc ciezko mi zerwac kontakt ... w ogole nie wiem co to jest ta cala sytuacja i dlaczego ciegnela sie claly rok!, zawsze jak do mnie przychodzil ja chcialam cos wiecej aby ja olal i bym przy mnie moze to moja wna ale on tak wybral bo tak chcial ... ale i tak o mnie pisze.. a tamta pewnie pada z zazdrosci albo jeszcze mu mowi ze dobrze robi..prosze o jakas rade.. bo spanikowalam ostatnio.. przyzwyczailam sie ze nie bedziemy razem ale i tak nie moge przezyc ze on z nia jest.. tak z dnia na dzien...