Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prosze o rade !!!

Polecane posty

Gość gość

WItam, jestem z dziewczyną od prawie roku, od ponad miesiaca zauwazylem ze cos jest nie tak, przestala byc czuła, ciepła, nie potrafila sama z siebie powiedziec ze mnie Kocha, czy nawet sie przytulic, porozmawialem z nią o tym szczerze i sie dowiedzialem ze Ona mnie Kocha i nie chce mnie stracic ale jednak nie tęskni za mna i jes jej obojetne to czy sie spotkamy czy nie, dokladnie wczoraj z nia o tym samym rozmawialem i wraz twierdzi ze mnie Kocha i sie nie chce sie rozstawac, ale nie porafi ciage wykazac tych uczuc, cos ją blokuje, twierdzi ze uczucia jej gasną powoli do mnie i czuje sie coraz dziwniej w moim otoczeniu, juz naprawde nie mam pojecia co mam myslec, strasznie mnie to boli, jak dziewczyna ktora znaczy dla mnie doslowinie wszystko, odrzuca mnie na kazdym kroku, niewiem co mam robic, boje sie ze przyjdzie niedlugo taki dzien w ktorym powie mi ze to koniec.

Gość gość
Odejść.

Gość gość
Zdarza się :( ale tylko Ty ją znasz i wiesz jak te uczucia rozpalić, zabierz ją gdzieś, wyjedźcie na weekend :) trochę się z nią podrocz nie narzucaj się nie zarzucaj jej brak miłości.

Gość gość
Znudziłeś się jej. Możesz zostać, męczyć się z nią, prosić, błagać i tracić godność, albo odejść i znaleźć inną. Polecam to drugie.