Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Nienawidzę ćwiczyć :P cmoknij mnie w zadek świecie

Polecane posty

Gość gość

Nie znoszę, nie cierpię. Owszem ćwiczę codziennie lub co drugi dzień bo to konieczność dla zdrowia i jestem tego świadoma ale robię to wyłącznie z poczucia obowiązku. Nie czerpię żadnej przyjemności z uprawiania sportu i nigdy nie czerpałam. 1000 razy bardziej wolałabym przeczytać jakiegoś klasyka literatury z XIX wieku albo obejrzeć jakiś przedwojenny klasyk filmowy, czy choćby spotkać się z kumplem. Zaraz mi wsykoczą przylaszcze z textami o lenistwie. Leniwe osoby NIE kończą prestiżowego liceum oraz studiów z wyróżnieniem. Nie mam genialnej pamięci fotogenicznej i w naukę włożyłam dużo uczciwej pracy. Dodatkowo jakimś cudem chciało mi się pracować w wakacje, żeby mieć "na waciki". Po prostu nie lubię sportu i tyle. Próbowałam różnych dyscyplin i nie czerpię przyjemności z żadnej :/ Dodatkowo jak słyszę farmazony o wadze sportu i zdrowiu i kosztach leczenia to mnie gniecie bo nie znoszę zakłamania. Tak naprawdę chodzi o to aby mnie wziąźć za mordę i zmusić do ćwiczeń abym była godna wyroochania przez jakiegoś random frajera na ulicy :/ Extra! O niczym innym nie marzę.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować