Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety wyjasnijcie mi dlaczego pokazujecie pól cycka, nosicie szpilki itp?

Polecane posty

Gość gość

żeby Janusze się na was napalały? tylko mi nie piszczie, że to "dla siebie" bo gdyby tak było to byście tak same w domu chodziłyy

Gość gość
lubimy jak się na nas zwraca uwagę.

Gość gość
ale i tak na kobiety skromne faceci sie gapią, po co dodatkowo jeszcze ściągać na siebie uwagę i obleśne komentarze?

Gość gość
ja lubię głębszy dekold bo mi się on podoba i lubię na niego patrzec w lusterku:) Lubie swoje kości obojczykowe i lekko widoczny pełny biust :) W delokdach mniejszych wyglądam brzydko, ponieważ mam taki a nie inny kształt kości :) Więc lubię to eksponować bo wtedy czuję się dobrze. Szpilek nie noszę bo niewygodne, ale lubię krótwkie spodniczki i sukienki, nie mogę nosić dłuższych bo mam umięśnione nogi więc albo do kostek albo sporo przed kolano żeby było widac uda i żerby sylwetka była proporcjonalna i podkreslona :)

Gość gość
"ale i tak na kobiety skromne faceci sie gapią, po co dodatkowo jeszcze ściągać na siebie uwagę i obleśne komentarze? " bo inaczej nie potrafią zwrócić na siebie uwagi jak cyckami na wierzchu

Gość gość
gość dziś "ale i tak na kobiety skromne faceci sie gapią, po co dodatkowo jeszcze ściągać na siebie uwagę i obleśne komentarze? " bo inaczej nie potrafią zwrócić na siebie uwagi jak cyckami na wierzchu xx Ja nie szukam uwagi po prostu chce łądnie wyglądać:) Mam męzczyznę i dla niego pokazuje o wiele więcej :P I ubieram się o wiele odwazniej w zaciszu domowym:) A jakiś kawałek cycka latem w upał? pfff :) Opalony dekold jest łądny, jestem kobietą i podoba mi sie taki dekold u innych kobiet:) Nogi również :)

Gość gość
ale po co chcesz ładnie wyglądac dla obcych facetów? przecież to obcy faceci, niejednokrotnie obleśnie się gapiący a czasem nawet ocierający sie o taką wystrojoną ;//, nie rozumiem po prostu po co się "reklamować" wszystkim

Gość gość
gość dziś ale po co chcesz ładnie wyglądac dla obcych facetów? przecież to obcy faceci, niejednokrotnie obleśnie się gapiący a czasem nawet ocierający sie o taką wystrojoną ;//, nie rozumiem po prostu po co się "reklamować" wszystkim xx Nikt się o mnie nie obciera:) Po prostu lubię mieć duży dekold bo uważam, że mój dekold jest łądny i podoba mi się taki krój sukienek czy bluzek. Taki mi pasuje i w takim ładnie wyglądam. Luybie tez gdy inne kobiety takze w ten sposób eksponują swoje łądne biusty i dekolty :) Nie jest to dekold przesadny, widac tylko górną częśc piersi a nie do połowy, ale gdyby był już płytszy i nie byłoby ich widac to już by straciło to swój urok:)

Gość gość
dekolT nie dekolD!!!!!!!

Gość gość
serio? :) he he a ja zawsze od dziecka mówię i pisze dekold he he ale dlaczego tak krzyczysz, aż tak Cię to rozdrażniło? :)