Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu niektorzy chocb stawali na rzesach nie znajda milosci

Polecane posty

Gość gość

Czemu niektorzy chocb stawali na rzesach nie moga znalezc milosci mimo ze szukaja? A przeciez do tylu osob na swiecie milosc przychodzi, bo jak wtlumaczyc miliony malzenstw na swiecie. I to malzenstw zarowno osob pieknych oraz ,,brzydkich´´, dobrych jak i paskudnych z charakteru. Co o tym decyduje, ze nie do kazdego milosc zawita? szczescie?pech? tak sie zastanawiam

Gość gość
Nawet na uczuciowym pisze jakis facet co kocha od 5 lat berz wzajemnosci jakas co oszukuała go nawet pisal ze jest grubym kaszalotem :(

Gość gość
up

Gość gość
może szukają na siłę, a to, że jest dużo małżeństw nie znaczy ,ze sa szczęśliwe, niektórzy po prostu biorą pierwszą lepszą osobę

Gość prawictwo pospolite 193
to znaczy ,że zle szukają .. Jakby naprawde szukali to by znalezli .. Ja znam kilka baarzdzo brzydkich otyłych lasek po 105 kg wagi , które mają facetów .. Jesli ktos szuka to znajdzie ..

Gość gość
mna sie nikt nie interesowal, jesli ktos sie zainteresuje moze tez wezme pierwsza lepsza osobe, samotnosc jest straszna :(

Gość gość
Nie martw się, niektóre osoby tak mają. Po prostu jest im pisana samotność. Mam 50 lat, nigdy nie byłam w związku i nikt nigdy mnie nie kochał. Naprawdę nie jestem kaszalotem, nie mam nadwagi, ale ot tak po prostu nigdy nie spotkałam na mojej drodze faceta, któremu był sie podobała. Ani w LO, ani w żadnej z prac. No... coż zrobić takie życie..........

Gość gość
14:38 gratuluje dzielnego dotrwania do 50, ja bym tyle nie wytrzymala :( Moge sie zapytac, co Ci sprawia radosc w zyciu, jesli chcialabys odpowiedziec?

Gość gość
A co to znaczy nie wytrzymałabym tyle. Jak trzeba to trzeba, co mam zrobić. Pracuję, czytam książki i czas jakoś leci. Coś więcej chcesz wiedzieć?

Gość gość
racja,nie wszystkim jest pisane bycie w związku :-( choćby stawali na rzęsach...