Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość perseverante

Co wasze małe pociechy robią popołudniami?

Polecane posty

Gość perseverante

Spędzacie z nimi czas czy zapisujecie je na jakieś dodatkowe zajęcia? Zastanawiam się co robić z moimi, są zawsze aktywne ale jak nie basen to rower, zajęcia z origami lub angielskiego ale brakuje mi na to lato pomysłów.

Gość gość
Moja pociecha lezy w majtach na jajkach a ja na wersalce :-P

Gość gość
Moje takie atrakcje maja w przedszkolu ,dzisiaj np uczyli się sztuczek cyrkowych :) teraz są w domu i synek maluje mapę skarbów a corcia usypia lalki kołysanka , puźniej idziemy na spacer do lasu z psami i pograć w piłkę , mam bardzo tajne przedszkole gdzie dzieci naprawdę się rozwijają w wielu kierunkach,intelektualnie i fizycznie .

Moje pociechy popołudniami zawsze spacerują na świeżym powietrzu do samego wieczora. Potem mycie i kolacja i śpią jak aniołki.

Gość gość
Później oczywiście * :o

Gość gość
gość dziś --> dobrze ze twoje pociechy sie rozwijaja intelektualnie ... moze do nich dolaczysz, ponoc na nauke nigdy nie jest za pozno ;)

moje małe pociechy (330 ml) popołudniami mrożą się w lodówce i sobie bąbelkują do wieczora.... a, to o dzieci chodzi :classic_cool:

Gość Finsza
Moja córka chodzi 2 razy w tygodniu na dodatkowy angielski, a tak poza tym to raczej nie ma innych zajęć prócz zabawy. Trochę jej rówieśników brakuje, bo w okolicy mało dzieci, dlatego zastanawiam się czy by nie zapisać jej gdzieś teraz na wakacje.

Gość perseverante
Właśnie w tym sęk, że u mnie rownież na osiedlu jest mało rówieśników. przychodzi ze szkoły i przeważnie przed komputerem.. lub telewizja. Jak pytałam o zajęcia to jest chętne ale w szkole nic nie ma, więc zastanawiam się co w Warszawie mogłabym zafundować, aby ten czas był dobrze spożytkowany i miało czym się pochwalić jesienią co robiło podczas wakacji.

Gość Kluska111
Jeśli nie macie pomysłu polecam fajną grupę muzyczną http://www.fasolinki.com.pl/o-nas/ Dzieciaki są przebojowe i dzięki swojej ciężkiej pracy osiągnęły sukcesy. Na prawdę godne podziwu.

Gość gość
Mamusie pamiętajcie tylko żeby tych zajęć dodatkowych nie było za dużo :) dzieci tez muszą się czasem ponudzic

Gość gość
W moim mieście ( niemcy) w każdej dzielnicy działa klub dziecięcy od niemowlaka do szkolniaka :) są animatorzy zabaw a rodzice albo bawią się razem z dziećmi ,albo mogą spokojnie wypić kawę :) dzieciaki się integrują ,dobre to jest dla tych którzy nie chodzą do przedszkola czy żłobka , finansuje to miasto z budżetu

Gość gość
Pociecha mojego kolegi dzis lizala mi penisa. Oczywiscie kolega sie nigdy o tym niedowie a pociecha zapomnie za kilka dni wiecie jakie sa maluchy :) pewnie niebedzie kiedys pamietac. Strasznie mnie podniecila ta kruszynka jak zadna inna kobieta.

Gość Finsza
Fakt, za dużo być nie może zajęć dodatkowych, ale trzeba przyznać że zespół to naprawdę fajny pomysł. Ja kiedyś też do takiego należałam i miałam mnóstwo frajdy :)

Gość gość
U moja mała ma kilka zajęć dodatkowych w przedszkolu (http://przedszkole-promyk.pl/), ale poza tym jak juz wróci do domu to staram się z nią spedzać dużo czasu, bawić się, pomaga mi czasami w gotowaniu, staram się aby mało czasu spędzała przed komupterem czy telewizorem.

moje małe pociechy śpią na balkonie albo bawią się szczurkiem z Ikei albo siedzą nam na kolanach i są drapane