Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Stokrotka95

Ćwiczenia z Ewa Chodakowska

Polecane posty

Gość gość
Cwicz z mel.b ;) ladna jestes?

Gość gość
Nie twierdze, tylko dobrze radze :classic_cool: opisz sie :)

Gość gość
XD

Gość gość
ćwiczenia z ewą są naprawdę świetne i efekty mega. sama z nią ćwiczyłam początek był trudny,ale później było bez problemu.

Ja dopiero zrobilam 6 skalpeli z Chodakowska. Tylko niewiem czy bede duze efekty bo nie stosuje diety

Gość gość
dobre, ale po jakims czasie wskoczylam na inne z yt, zagranicznych trenerek. efekty sa, samopoczucie ok. bez diety, a jedynie za zmniejszeniem porcji na rzecz czestszych posilkow, 6kg w miesiac.

Gość gość
ja też nie stosowałam żadnej diety. ćwiczyłam 5/6 razy w tygodniu ćwiczyłam początkowo od turbo spalanie,skalpel,killer-bardzo rzadko + rower stacjonarny. Wszystko zapisywałam sobie w dzienniku odchudzania który zrobiłam sama. Zapisywałam tam wymiary, co ćwiczyłam,ile czasu,ile spaliłam kalorii,moje cele,itp świetna sprawa i daje dużą motywacje

Ja tez staram sie jesc co 3 godziny i mniej. Ale zdarzy mi sie czasem co podjesc miedzy posilkami. Mam nadzieje ze u mnie efekty beda po miesiacu chociaz troszk widoczne :)

To ja cwicze tylko skalpel rano. A w notesie zapisuje kiedy cwicze a kiedy robie przerwe od cwiczen. W tym tygodniu zaplanowalam 5 skalpeli

Gość gość
tez zapisywalam przerwy. bylo pomocne. np. 1 skalpel przerwa po 15 min, drugi juz po 25 i 3. caly. wymiarow nie nitowalam, ale rozmiar poszedl. dopiero od niedawna notuje wymiary. no i czuje sie bardzo dyta po polowue tego co kiedys jadalam.

ja tez lepiej sie czuje odkad zaczelam jadac co trzy godziny 5 posiłków, nie jestem tak glodna jak dawniej ze musialam co chwile co zjesc bo glodna bylam