Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 l. i przez nieśmiałość boję się powiedzieć facetowi,że mi na nim zależy:(

Polecane posty

Gość gość

:(

Gość gość
Mam już tyle lat, a w oczach wielki strach :( Boję się, że mężczyzna który tak bardzo mi się podoba mnie odrzuci. Próbowałam kiedyś do niego pisać, ale nie odezwał się. Kiedyś podpity na imprezie, na pytanie dlaczego...powiedzial, że był bardzo zaskoczony i nie wiedział co zrobić...powiedział też że mu się podobam i jak mnie widzi to nie może słowa z siebie wydusić...ale zaznaczam, że to nie było na trzeźwo, więc czy to co powiedział ma w ogóle jakieś znaczenie ? Tak myślę, co mogłabym w tej kwestii zrobić, chciałabym do niego zadzwonić, napisać...nie wiem czy to dobry pomysł...?

Gość Stary Wuj
Wygląda na to że macie identyczny problem. Zaweźmij się i do dzieła! Wyślij mu np. ładną pocztówkę z kolorowym znaczkiem i żartobliwą "zachętą" typu "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz?"- jak 100 lat temu. Kobiety są dzielniejsze od facetów, a ty jesteś dużą dziewczynką... Od dekady możesz już się seksić nie narażając partnera na paragrafy!

Gość gość
Nie wiem czy powinnam w ogóle się odzywać...on jest dużo starszy, może nie chce mnie znac

Gość gość
To naprawde ważne:(