Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy_gość

Do kobiet: Narkotykowy problem

Polecane posty

Gość ciekawy_gość

Cześć dziewczyny, mam do Was czysto teoretyczne pytanie. Czy byłybyście w związku z facetem, który raz w miesiącu znika na 3-4 dni i ćpa sobie z kumplami? Czy nie były to dla Was problem?

Gość ciekawy_gość
Dzięki za odpowiedź :) Rozumiem, że jednak mogłabyś żyć w takim związku... A gdyby takie imprezy zdarzały się czasem nawet raz na 2 tygodnie? Wyobrażasz sobie mieć z kimś takim rodzinę, dzieci?

Gość gość
Zdecydowanie odradzam.

Nie wyobrażam sobie tego zupełnie, dzieci mieć nie zamierzam ale i tak by mnie to wkurzało do granic możliwości. Natomiast nie zmienia to faktu, że nie wiem, jakbym się zachowywała gdybym tego człowieka kochała nad życie, kto wie, może bym to wytrzymywała tylko po to, żeby móc z nim być. Jednak to już byłaby chora miłość i raczej bym do niej nie dopuściła, bo wówczas oznaczałoby to, że kocham tego mężczyznę bardziej niż on mnie, a tak być nie może - wszystko albo nic. Więc, podsumowując, najprawdopodobniej nie mogłabym być z kimś takim.

Gość ciekawy_gość
Dziękuję bardzo za odpowiedź. Może kiedyś mu to pokaże, może wtedy coś zrozumie... W tej chwili wychodzę na osobę pretensjonalną, ale kto by ignorował coś takiego. Kto by się nie denerwował i nie czepiał? :/ Fajnie by było gdyby ktoś jeszcze się wypowiedział.

Gość gość
NIGDY W ŻYCIU. Trzeba się szanować!

Gość gość
Nie, nawet nie wyobrażam sobie czegoś takiego. Tak jak przedmówczyni napisała NIGDY W ŻYCIU.

ja nawet takiego znajomego nie chciałabym mieć, ale to tylko dlatego, że nie mam do czynienia z narkotykami z alkoholem mam do czynienia, sama lubię się zachlać, więc mi tego typu znajomi nie przeszkadzają reasumując, prędzej skończę z alkoholikiem (prawie na pewno) niż z ćpunem moja opinia jest czysta od hipokryzji:D

Gość szklanapodłoga
Dziewczyno nie trać czasu na zadawanie pytań. Odpowiedź jest oczywista - NIE. Choć sama nie jestem święta to uważam to za grube przegięcie i nie chcialabym byc z takim mezczyzna. Znika na 3-4dni? To brzmi strasznie. Bardzo ci wspolczuje. Dam ci rade, daj sobie spokój z takim facetem, szkoda twoich nerwow. Dla takiego zawsze bedziesz tą złą co się potrafi tylko czepiać.

Gość ciekawy_gość
Podbijam, czekam na więcej wypowiedzi.

Gość gość
Kopas w dupas.

Gość gość
brokeninside87 - w sumie nigdy się nad tym nie zastanawiałam, ale pewnie coś tam się przedostaje.

Gość ciekawy_gość
to wyżej pisałam ja, zapomniałam podać nick.

Gość gość
Odradzam takie cpanie uzaleznia Facet sie nie zmieni predzej to ty sie wykonczysz Mysl glowa nie sercem

Gość ciekawy_gość
Tak, wiem, że się nie zmieni. O ironio sam mi to powiedział. Spodziewałam się różnych odpowiedzi, nawet przez myśl mi przeszło, że w dzisiejszych czasach to coś normalnego, a ja faktycznie wyolbrzymiam. W realu nie mogłabym zadać nikomu takiego pytania. Czasem kubeł zimnej wody się przydaje. Niestety to nie takie proste kierować się rozumem, a nie sercem...

Gość żyletka_
Odpowiadając na twoje pytanie, nie, nie byłabym z takim człowiekiem. Z tego co piszesz wynika iz jest on uzalezniony i sam nie chce sobie pomoc. W takiej sytuacji jedyne co mozesz zrobic to go zostawic albo udawac sama przed sobą, że wszystko jest w porządku. Mimo wszystko na twoim miejscu wycofałabym się z tej chorej relacji, którą nazywasz związkiem. Zwiazek z takim facetem zrujnuje cie psychicznie. On tłumacząc swoje ćpanie będzie wpędzał cie w poczucie winy. On będzie się dobrze bawił a ty bedziesz cierpiec.

Gość gość
dzisiaj może jszcze kochasz, przezywasz, martwisz się, rozpaczasz zapewne gdy tak znika. Ale w końcu sama się tym zmęczysz i odejdziesz. Możesz mu to powiedzieć, że do tego doprowadzi. Zapytaj go czy chciałby miec takiego ojca co znika na ćpanie :) On jest chory psychicznie, jest uzalezniony po za tym na własne życzenie niszczy siebie, bo to się nie obędzie bez konsekwencji. To jest po prostu głupi debil który na własne życzenie chce być jeszcze głupi. Może teraz jeszcze ci trudno, ale na twoim miejscu ewakuowałabym się jak najszybciej bo szkoda nerwów. Po co Ci jakas nerwica od tego. Znajdziesz normalnego inteligentnego człowieka a nie jakiegos przygłupa co chce zostac głąbem.