Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość27

Dziwne dolegliwości

Polecane posty

Gość gość27

Hej. Mam 17 lat. Nie dawno przeżyłam mega stres. Bolał mnie brzuch ze strachu byłam jak sparalizowana mniej dużo mniej się ruszalam ograniczałam jedzenie po prostu nie mogła jakoś przelknac te dolegliwości trochę ustapily.Ale Od nie dawna mam lekkie zawroty i bole głowy drzenie rąk jestem senna w dzień w nocy ciężej mi zasnąć czasem mam taką gule gardle szybciej się mecze mam wrażenie że częściej niż zwykle odbija mi się czuję taka gule w gardle burczenie mimo iż nie jestem głodna. Jak coś zjem nawet mała porcja lub napije to brzuch robi mi się jak balon taki duży. podejrzewam nerwicę. A wy co myślicie co mi może być ?

Gość gość
Nerwica lekowa badz depresja.Ja mam takie objawy oraz wiele,wile innych i diagnoza brzmi:nerwica lekowa i zaburzenia psychosomatyczne.Radze tych dolegliwosci nie ignorowac bo jesli to nerwica to sie z tego pozniej nie wygrzebiesz.Najpierw zrob badania(morgologia,tsh,mocz itd) a jesli beda ok to pewnie czeka Cie psycholog i psychiatra.

Gość gość27
A takie ty masz jeszcze objawy inne niż ja ?

Gość gość
Witam.Ja też mam nerwicę lękową.Wciąż słabo się czuję,trzęsą się ręce jak tylko pomyślę,robi mi się gorąco,pocą się ręce i nogi,mam bóle brzucha,biegunki,bóle w różnych częściach ciała a najczęściej lewa strona brzucha pod żebrem.Na szczęście nie występuje wszystko cały czas ani razem.Aha czasem jeszcze duszno i słabo.

Gość gość27
Nie powiedziałam jeszcze ze jak leżę to czuje jakby na plecach( i np pod kolanami też) biło mi serce. Brzuch też tak pulsuje, dziwnie to wygląda. Pocą mi się dłonie jak się zdenerwuje. Mam też te bóle brzucha Ale tak po bokach bardziej z lewej strony.