Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mężczyźni, czy zaakceptowalibyście coś takiego?

Polecane posty

Gość gość

Gdyby wasza dziewczyna nie goliła całkowicie miejsc intymnych tylko przystrzygała włoski na krótko? Bo ja nie moge golić na zero bo zaraz dostaje infekcji i wszystko mnie swędzi :( w dodatku źle się czuje gdy jestem zupelnie gładka tam :(

Gość gość
Nikt się nie wypowie? :(

Gość prawictwo pospolite 193
zmien golarkę spróbuj maszynką do strzyżenia wlosów

Gość uomo
Toż napisała, że źle się czuje. Robisz to dla siebie czy dla innych? Żyjesz dla siebie czy pod dyktando innych? To jest Twoja decyzja.

moja ma ustawienia od 0,3 mm do 2 cm jesli sobie ustawisz na 0,3 mm to nie jest na zero tylko wlasnie na bardzo krótko

Gość gość
Ja przycinam nożyczkami

jesli infekcja sie pojawia nawet przy 0,3 mm to możesz zwiększyć zakres do 2 mm i powinno być dobrze. ale maszynki do wlosów nie strzygą tak dobrze jak te jednorazowe Nawet jak ustawisz na 0,3 mm to nie będzie idealnie gładko

Gość gość
Właśnie problem w tym że od jednorazowej maszynki dostaje infekcji a pie*dolić się z kremem do depilacji nie lubie bo trzeba uważać by nie dostał się do środka i trwa to nawet 30 minut

ja do golenia zarostu na dole używam 2 maszynek łono golę HC 5410 , bo szybciej chociaż niezbyt dokladnie Jaja- zwyklą jednorazową gilette blue 3 . ( bo dokladniej i nie ma ryzyka zacięcia się

łono golę philips HC 5410 , bo szybciej chociaż niezbyt dokladnie pozostawia malutkie wloski Jaja- zwyklą jednorazową gilette blue 3 . ( bo dokladniej i nie ma ryzyka zacięcia się Lepiej sie zaciąć na łonie niż na mosznie

wiesz moje zdanie jest takie łono można zostawić malenkie wloski , bo to nie przeszkadza ale wargi powinny być gładkie na zero jak pupa niemowlaka.. ważniejsza jest depilacja warg niż łona

Gość gość
Wargi ha ha prawictwo, widziałeś kiedyś ci..ę? ha ha. Na wargach nie rosną włosy ośle. ha ha.

Gość gość
moja kobieta sie strzyze od czasu do czasu depiluje na gladko, ale nie wiem czym, bo z tego co mowila, czy to krem czy golarka ma wypryski i zapalenie mieszkow. mi to nie przeszkadza, tak jak ktos napisal, wargi bez wloskow, reszta, wg jej komfortu, byle nie byl to busz.

Gość gość
to nie gol żyletką tylko depilarką urządzeniem. Nie wiem co lepsze ale bez owłosienia jest wygodniej

Gość gośćść
no tak bo facet w tej kwestii jest najważniejszy :o masz zapalenie swędzi cię to się nie gól to jest twoje ciało a nie faceta. Przycinasz włosy no i ok jeżeli tobie to pasuje, a niech facet myśli co chce.

Gość gość
podniecił mnie ten temat

Gość gość598
ja mogę doradzić byś po depilacji użyła takiej zasypki Alantan. Ja też zawsze miałam same krostki swędzące po goleniu,a jak zaczęłam tego używać to problemu nie ma :) Może tobie też pomoże :)

Gość gość
Ja najbardziej lubię jak jest zarośnięta cała,tzn nie takie kudły 5cm ale tak 1cm,nie lubię wystrzyżonych na zapałkę a już najbardziej nie lubię sreczków-paseczków. 1cm na całości albo wydepilowana na gładziutko

Gość gość
Infekcje się łapie jal goli sie właśnie wargi!!! Tam przecież jest wejście do pochwy i cewka moczowa... gole tylko boki, by zza majtek nic nie wystawalo a reszte po prostu podcinam i to mi najbardziej odpowiada. Nie mam broń boże 5 cm klaków tak jak moja koleżanka fuj...

Gość gość
golić, nie golić o to jest pytanie.

Gość adamkus mickiewiczius
golono? strzyżono?

Gość gość
Prawictwo, a ty masz dziewczyne/żone?

Gość gość
Włoski są nawet fajnie, ale nie lubię buszu jak robię minetkę, więc przycinanie mi by wystarczyło.

Gość gość
Niech ktoś jeszcze się wypowie... :/

ja gole czy depiluje po bokach, na wargach przycinam a na łonie mam dłuższe, tak mi wygodnie i tyle. Jakoś nie przykładam tak do tego uwagi, dopóki włosy nie przeszkadzają jest ok. A jestem raczej sporo owłosiona ale nie dajmy się zwariować to przecież tylko włosy. Mój mąż akceptuję wszystko i woli jak jednak są jakieś włoski niż tak na zero :)