Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agiantkaa

Uroki miłosne i czary wysoka skuteczność

Polecane posty

Gość agiantkaa

Witajcie Kochani! Jestem Miriam, tak mi właśnie na imię, stąd też wziął się mój pseudonim. Magią, urokami i wszelkimi czarami, a nawet i Tarotem zajmuję się od 5 lat. Zawsze ciągnęło mnie ku temu. I gdyby nie moje sny, które przepowiadały kolejny nowy dzień, to nigdy bym się raczej na to nie zdecydowała, a tak zaczęłam się w to zagłębiać i stało się to moją pasją, a nawet i sposobem na przeżycie. Aktualnie bardziej zajmuję się urokami miłosnymi, czuję w tym powołanie i uwielbiam sprawiać ludziom przyjemność, kiedy to odzywają się do mnie co rusz nowe osoby, szczęśliwe i zadowolone, bo "on" wrócił lub stał się wręcz idealnym mężczyzną, a także i ona, ponieważ klienci bywają przeróżni :) W moich wykonanych urokach nie zdarzyło się, aby coś nie zadziałało, posiadam silną moc, która bierze się z liczby mistrzowskiej w drodze życia oraz z nazwy, czyli podwójnie :) jako kobieta nigdy nie miałam problemu z mężczyznami, ba, ja nawet mam zawsze sporo absztyfikantów, mówiąc kolokwialnie zalotników. Otaczam się szerokim gronem mężczyzn, a możecie wierzyć - nie jestem zjawiskową pięknością. Po prostu wiem jak działać i jaki urok rzucić na danego mężczyznę, którego w tej też chwili pragnę. Ostatnio postanowiłam i również skłonić eks narzeczonego do powrotu! Wrócił 2 dni temu na kolanach z bukietem 40 czerwonych róż! Co więcej, dzieliło nas 1500 km :) Wiem, że potrafię, że mam moc i zdziałać mogę wiele, jeśli jesteś zainteresowana/y - pisz na maila, a chętnie Ci pomogę, skuteczność jest 99%, dodatkowo służę pomocą w trudnych decyzjach, zajmując się Tarotem :) Dla każdego wykonuję inny rytuał z gwarancją skuteczności! Pozdrawiam serdecznie, wróżka Miriam. piercerot@interia.pl

Gość gość
Po rozstaniu nie potrafiłam dojść do siebie. Kolezanka namówiła mnie do tego żebym skorzystała z rytualisty perun72@interia.pl aby on do mnie wrócił. Zamówiłam i nie zawiodłam się. Chłopak powrócił a nasze szczęście jest ogromne.

Gość gość
Magia naprawdę działa, jestem pewna bo w moim przypadku dokonała cuda. Rytuał wykonałam sama i chłopak wrócił do mnie błagając o wybaczenie. Teraz o mnie dba i jest naprawdę cudownie. Jak ktoś chce to piszcie monia-gruszecka@tlen.pl to napisze jak odprawiłam swój rytuał

Gość gość
potwierdzam . Miriam jest naprawdę skuteczna i doskonałą jasnowidzką. nawet odgadła rozmiar penisa mojego partnera i długość stosunku z nim. skąd ta Miriam tak dokładnie o tym wie? cut!

Gość gość
Pamiętajcie, że spętania i czarna magia może być niebezpieczna, aby odzyskać chłopaka lepiej wybrać białą magię. Mnie udało się dzięki panu z http://magia-anielska.pl

Gość gość
A może dziewczyny spróbujecie same odprawić rytuał? Jak nie wiecie jak to polecam panią Dianę, ma stronę wrozkadiana.pl, naprawdę zna się na rzeczy.

Gość dsds

Polecam bloga urokimilosne-opinie.blogspot.com