Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi mężowie lub faceci są przystojni? Do kogo są podobni ze znanych osób?

Polecane posty

Gość gość
Mój do zaca Efrona troche

Gość gość
mój nie jest Polakiem, jest z krajów południowych więc ma dość charakterystyczną urodę. Bardzo ciemna oprawa oczu, ciemny gęsty zarost, brązowe oczy, ale ma niesamowicie jasną skórę więc taki trochę latynoski jest, ale z jasną karnacją :) Jest dość wysoki, ładnie zbudowany, nigdy ze swojej, że tak powiem urody nie korzystał bo to nie był typ kobieciarza. Wszyscy nam powtarzają, że będziemy mieć śliczne dzieci bo jesteśmy bardzo ładną parą :) zobaczymy, jesteśmy w trakcie realizacji :)

Gość gość
Moja milosc mi przypomina tylko trochę Wojciecha Amaro! :D boski jest

Gość gość
Mój przypomina trochę Darka Kuźniaka z pierwszej edycji Top Chef

Gość gość
A mój jest poniżej przeciętnej urody Żeby nie powiedzieć ze brzydki. Ale ma fajny charakter i bardzo go lubię i kocham :)

Gość gość
Już za nieco ponad tydzień (20-21 czerwca) w Hotelu Hilton odbędzie się organizowana przez moje Stowarzyszenie konferencja. odpasawdol.org/konferencja Moje Drogie, Serdecznie Was zapraszam, wejście jest w cenie przerw kawowych hotelu. Nie zarabiamy na tym. Udało nam się zaprosić cudownych wykładowców: Małgosię Ohme, Omenę Mensah, będzie też zdalnie Marek Kamiński, oraz innych kilkunastu doktorów i profesorów. Będziemy rozmawiać o zdrowiu intymnym kobiet, seksie, okresie poporodowym, hormonach, menopauzie. To bardzo duże wydarzenie na ponad 500 osób. Bardzo Was serdecznie zapraszam! Na prawdę nie chodzi o pieniądze! link do tanich wejść: odpasawdol.org/oferta-specjalna

Gość gość
Tą Omeną to mnie odstraszyłaś,oglądałam z nia program na Domo+,zero przygotowania merytorycznego,także jak ma taki poziom reprezentowac na tym spotkaniu to ja podziekuje

Gość gość
no, na ulicy jak się przyglądałąm to nie znalazłam zadnego co by uwagę zwrócił, same grubasy, albo chuderlaki, bez gustu ubrani, jakaś masakra mój mąż stroi się i ćwiczy, ale nie podobny do nikogo, stara się jak może, może i lekko z tego tłumu by się wyróżniał tak specjalnie czasem jade autobusem i patrzę na te tłumy "przystojniaków", czasem bierze mnie na wymioty

Gość gość
mój mąż, nie wiem czy można uznać, że jest przystojny. Ma piękne, pełne usta, zadane, zdrowe zęby, jasne oczy i krótkie włosy. dba o siebie. wysoki. ma 185cm i waży 110 kg. ćwiczy, biega, jest bardzo silny, lubię tę różnicę-ja ważę 52 kg i jestem o 15cm niższa :) ma wielgiego pytonga i jest świeny, otwarty w seksie :))))))))))) dodatkowo to świetny ojciec dla naszych córek. właśnie sobie pomyślałam, że bardzo go kocham :))))))) od 11 lat.

Gość gość
Przeciętna kafeterianka ma duzy dom, 2 luksusowe auta i świetnie zarabiającego męża. Teraz jeszcze okazuje się, że ci mężowie to sami przystojniacy. :o Gdzie ja żyję, bo nie widuje takich ludzi. Mój sąsiad jest podobny do piłkarza Garego Cahilla. Choć pewnie nie znacie.

Gość gość
"na wielkiego pytonga" :D you made my day :D

Gość gość
Mój do Humphrey'a Bogarta :-)

Gość gość
A mój to wypisz wymaluj Domagała, ten aktor z "O mnie się nie martw " czy "Wkręceni 2", tylko wyższy i mniej rudawy ;-) Czyli ogólnie żaden mega przystojniak, ale ma w sobie to coś i dla mnie jest idealny :-)

Gość gość
Moj men nie jest do nikogo slawnego podobny.Taki raczej zwykly,przecietny polski facet-bardzo krotkie,brazowe wlosy,male i cienkie usta,troche grubawy,179cm wzrostu i zolte pazkoncie od stop :-) Dla mnie jest najpiekniejszy.

Gość gość
Ty od Bogarda. Ten Twój też taki wyrośnięty?