Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasi mężowie lub faceci są przystojni? Do kogo są podobni ze znanych osób?

Polecane posty

Gość gość

Temat na luzie:) Mój mi się podoba nieziemsko. Taki mój ideał. Szczupły bardzo, choć z mięśniami lekkimi, taki zylasty:) Meska sylwetka, szeroki w ramionach, waski w biodrach. Mi się tacy podobają. Twarz super. Mogę patrzeć i patrzeć mimo 6 lat razem. Dosyc chłopieca uroda, mimo 33 lat. Podobny w zależności od fryzury trochę do Brandona Boyda a czasem do Lagwy z Ich Troje ale z tym się nie zgadzam.:) po prostu miał kiedyś podobne włosy i okulary. A jak Wasi mężczyźni?

Gość gość
Nie, nie jest przystojny, a na dodatek jest podłym chamem. W zeszłym miesiącu złożyłam pozew o rozwód. Ze znanych osób to jest bardzo bardzo bardzo bardzo podobny do aktora, który grał Hektora w Troi.

Gość gość
Moj jest innej rasy i jednym sie podoba, innym nie, w zaleznosci co kto lubi. Mnie sie podoba i to najwazniejsze. Nie jest bardzo wysoki, bo ma 180 cm, do tego bardzo szczuply, chudy wrecz. Budowa atletyczna (futbolista, gra w klubie po pracy), szerokie ramiona ale nie umiesnione, waskie biodra, rece i nogi raczej krotkie i bardzo dluga pociagla charakterystyczna twarz. Dluzsze blond wlosy (do szyi, czesabe do tylu), zarost spod trymera, ciemno niebieskie oczy, takie jakby granatowe, cienkie brwi, maly nos, pelne usta, dlugie czolo, lekkie zakola, male ksztaltne uszy, czerwone poliki bez zmarszczek mimicznych (nie umie sie szeroko usmiechac, tak jakby mial sztywne te poliki; w ogole sie malo usmiecha) i charakterystyczna dluga przerwa miedzy nosem a gorna warga (ta rynienka podnosowa). Zeby dlugie i zaskakujaco biale jak na palacza zuwacza tytoniu, tylko troche krzywe, bo osemek nie wyrwal (trzeba klamry zalozyc). Do kogo podobny? Do wielu ludzi z jego regionu (no i moze troche do Juliana Madsena z Mostu, ale w bardziej surowym blond wydaniu). Mnie na poczatku podobala sie jego ciekawa twarz, tak rozna od tych, do ktorych przywyklam, a sylwetka nie za bardzo, ale ostatecznie urzekl mnie charakter (podobienstwa), gleboki (sypialniany) ton glosu, pewnosc siebie (no i wyksztalcenie i kariera tez, co by tu nie mowic).

Gość gość
mój mi bardzo przypominal bena afflecka w filmie "miasto zlodziei"

Gość gość
Henrik ojamaa, niemal identyczni tylko moj maz jest smuklejszy :)

Gość gość
Moj za mlodu nie mogl sie od lasek opedzic, ale nie korzystal ze swej urody by zaliczac-dziwne :P Cala mlodosc wszedzie pojawial sie ze mna, choc tylko sie przyjaznilismy. A moze az przyjaznilismy? Mimo naszych zwiazkow z kims innym, zawsze ciagnelismy do siebie, takie przeznaczenie chyba.Teraz ma 32 lata, jest przystojny, choc z chlopca zmienil sie w mezczyzne, jest meski i slodki zarazem, babom jak sie podobal tak sie podoba. Ma czarne, siwiejace juz wlosy, niebieskie oczy, latem ciemna karnacje i jest wysoki.

Gość gość
Mój wygląda jak Matt Damon.

Gość gość
A mój jak trochę grubszy Hugh Grant..

Gość gość
Mój jak młody George Clooney

Gość gość
"Moj jest innej rasy " "Dluzsze blond wlosy (do szyi, czesabe do tylu), zarost spod trymera, ciemno niebieskie oczy" Jaka inna rasa niż biała ma ludzi o BLOND WŁOSACH i CIEMNONIEBIESKICH oczach? Bo chyba coś przespałam na biologii...

Gość gość
Do Zienia

Gość gość
Z twarzy podobny zupełnie do nikogo :D A tak serio- 183 cm, szczupły umiesniony ale nienachalnie, okulary, wlosy ciemny blond, robi na żel przeważnie, jasne oczy, piękny uśmiech, a jak pachnie mmmm- no dobra powiem wprost- jak tylko go widzę to mam ochotę majtki przez głowę sciagac :D

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak rasa biala. Wyglada na to, ze duzo przespalas na tej biologii, a biala odmiana jest bardzo zdywersyfikowana rasowo.

Gość gość
Dlatego pytam, uczyłam się kilka lat temu gdzie jeszcze mówiono "rasy". Więc co to za rasa z blond włosami? "inna"?

Gość gość
Mój do Teda Mosbego z HIMYM :) ale szczuplejszy

Gość gość
mój jest brzydki, ale ładnie zbudowany i ma zniewalajacy głos, nikt nie jest do niego podobny:)

Gość gość
Mój wygląda jak Ashton Kutcher kurfa :)

Gość gość
Nordycka polnocna. A my jestesmy wschodnio baltycka i dynarska. Wygladamy totalnie roznie. Na zdjeciach to jak Ernie i Bert z Sezamkowej.

Gość gość
Hahaha ja pierd cała śmietanka Hollywood to mężowie kafeterianek

Gość gość
Mój jest podobny sam do siebie. Brunet, 188cm, 92kg, ciemna karnacja ale i tak myślę że u niego uśmiech robi wszystko:) podbił moje serce szczerością i nieśmiałością:) pożądam go do dziś niezmiennie od 9 lat:)

Gość gość
Gdzie ci przystojniacy na ulicach bo jakoś ich nie widać :Dla

Gość gość
Nie wiem gdzie ty mieszkasz....ja na ulicy często mijam wysokich przystojnych mężczyzn:) mój brunecik mieszka w okolicach Radomia np:)

Gość gość
do Kammela

Nie wiem, czy jest przystojny dla innych, dla mnie tak. Nie jest chyba podobny do nikogo znanego.

Gość gość
o ku...wa uśmiałam się :D kafe kury mają gwiazdy holiłudu i łmbleju za mężów hahahaha same przystojniaki hahahahaha ściemiacie aż oczy bolą :P Wasze Mietki i Janusze to łysiejący tatuśkowie z piwnymi brzuszyskami i gnijącymi zębiskami i dobrze o tym wiecie ale dobrze sobie powlewać z rana hahahahaha już skończcie bo padnę ze śmiechu :P grunt, że wam się podobają ale błagam skończcie te bajki pisać :P

Gość gość
Mój jest najpiękniejszy na świecie, włosy czarne, cały wlochaty, szczupły, oczy szare, wysoki, skóra blada, chociaż łatwo się opala ale dużo pracuje więc nie ma czasu, poza tym wie że kocham białą skórę w połączeniu z czarnymi włosami. Usta duże, uwielbiam duże usta. Okulary i krzywe ząbki. Nie wiem do kogo jest podobny, uwielbiam go.

Gość gość
haha dobre :D moj nikogo nie przypomina, jest jedyny w swoim rodzaju i idealny dla mnie :) i nie, nie wyglada jak Adonis (jak tu niektore opisuja :D), ale kocham go na zawsze :)

Gość gość
sfrustrowana babo temat jest do kogo sławnego jest facet podobny,nie oznacza to że jest identyczny czy tak samo przystojny,bo może byc bardziej lub mniej,poza tym nie jeden żdzichu z kasa i próżnościa dwiazdy holywudu wyglądałby lepiej,ps. mój wyglada jak dicaprio a może nawet lepiej,i to nie tylko moja opinia ale wszystkich dookoła

Gość gość
ja spotykam wielu przystojnych facetów a obok zapuszczona baba