Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinowaPani

Boje się że znów mój zarodek nie zagnieździ się do końca? Help!

Polecane posty

Gość MalinowaPani

23 marca 2015 dowiedziałam się że moje dzidzi nie żyje dbałam o siebie ale niestety zarodek nie zagnieździł sie do końca byłam w 11 tc. A zarodek zatrzymał się na 6 tc. Lekarz powiedział że zabieg wyłyżeczkowania przebiegł dobrze wszystko w porządku i po pierwszej miesiączce od zabiegu mogę starać sie o kolejne. 1 maja 2015 dostałam okres trał 6 dni po okresie zaczeliśmy sie starać teraz jestem w 6 tc. ale do ginekologa ide w czwartek jeśli uda mi się zarejestrować, dzwoniłam do szpitala ale dopiero 19 czerwca mają wolny termin wydaje mi się za późno boję się że z moim kochanym dzieckiem jest coś nie tak ciesze się że mam w sobie nowe życie a co jeśli znowu się nie zagnieździ zarodek ja się wtedy totalnie załamie biore kwas foliowy ale czy to coś pomorze ;/ Jak to było z wami pomórzcie mi. Czy dało by się wcześnjej zarejestrować jak bym powiedziała że już byłam w ciąży i że poroniłam i sie martwie czy raczej nie?

Gość gość
Masz dużą szansę na zdrową ciążę. Kobiety często tracą pierwszą ciążę, a potem mają kilkoro dzieci