Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet skrytykował moją figurę

Polecane posty

Gość gość

Znam faceta od miesiąca, dosc intensywnie randkujemy ( 3 , 4 razy w tygodniu ) wiec przyszla pora na seks. Rozbierając mnie złapał w palce luźną skóre na biodrze i zażartował ze przydalaby mi sie siłownia. Nie jestem gruba. schudlam 20 kg i skora juz sie nie wstąpiła , nie jestem juz dwudziestolatką, jestem przed czterdziestką, moja skora nie jest juz tak jędrna. Zabolalo mnie to co powiedzial chociaz tego nie okazalam. Nie musze dodawac ze orgazmu nie mialam. Nie potrafilam sie rozluźnic. Kobiety: co byście zrobiły ma miom miejscu? kopa w d**e ?

Gość gość
Tak :) Cham i tyle. Tak faceci próbują kontrolować kobietę przez zniszczenie jej pewności siebie.

Gość gość
chyba tak zrobię, jeszcze sie nie zaangazowalam , wiec nie powinno byc trudno ;)

Gość gość
I dobrze, jak na początku taki jest, to potem będzie jeszcze gorszy.

Gość gość
Tyle dla siebie zrobilas, 20 kg schudnac to nie lada wyczyn na pewno duzo sie napracowalas, a on tak przycina ci skrzydla... Zrobisz co uwazasz, my mozemy ci doradzic ale ja sadZe, ze za jakis czas albo prZez niego znow prZytyjesz albo będziesz sie czula jak zero. Facet ma budowac nie burzyc...

Gość gość
Po miesiącu poszłaś z nim do łóżka?

Gość gość
a co? mialam czekać na noc poślubną? dzięki kobietki za porady. ;) szkoda ze znowu taki sie trafil.

Gość gość
Nie dosyć ze stara to jeszcze dzifka.

Gość gośćc
Wiesz..ja bym od razu go w d**e kopnela . skoro facet decyduje się na sex ze mną to chyba nie po to żeby mi dokuczać z powodu mojego ciała? Facet powinien kochać kobietę taka jaka jest . ciekawe czy on taki Brad Pitt ..napewno tez ma jakieś niedoskonałości. Jego zachowanie jest poniżej krytyki i moim zdaniem zwykły brak szacunku . Może sam ma kompleksy ?

Gość gość
on prostak a ty łatwa szmata... zna faceta miesiąc i juz do wyra idzie, przecież wy sie nawet nie znacie, no bo jak mozna sie poznac przez miesiąc??? jednym slowem: jestescie siebie warci. Stara rura a taka glupia

Gość gość
A co to za fujarna zakonnica sie tu wypowiada... Liczysz randki??? zanik o*******esz? Chuk ci do tego ile kto czeka! Precz stad klecho!

Gość gość
Ja bym się z powrotem ubrała:) I powiedziałabym że mi się odechciało bo atmosferę szlag trafił :)

Gość gość
gosc 21.25, to gimbaza, taka krótka wizyta na kafe, po kolacji, a jeszcze przed myciem:) Autorko, kop w tyłek bez litosci. Szacun za schudnięcie. Pozdro.

Gość gość
Kopa w jajca, albo złapać za fiuta i powiedzieć, że taki malutki.

Gość gość
po takim czyms bym nei poszla z gosciem do lozka albo sama bym wyszla albo bym go wykopala :o

Gość gość
przyszła pora na seks po miesiącu co za szmata :D

Gość gość
ja juz po tygodniu zwiazku przespalam sie z chlopakiem :P byl on moim pierwszym , pewnie dlatego ze bylam dziewica chcialam jak najszybciej sie tego pozbyc nie zaluje tego ze po tygodniu mu sie juz oddalam, teraz juz jestesmy 2 lata i swietnie nam sie uklada :D