Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hewka

dziwne uczucie okolic intymnych

Polecane posty

Gość hewka

Witam wszystkich . Ostatnio odczuwam dziwne uczucie , mianowicie czuje obecność łechtaczki , łaskocze , może troche swedzi , natomiast nie ma żadnych zaczerwień . Nie jest to grzybica , pomimo iż miałam nawroty , to już umiem ją rozpoznawać , ponadto biore lacibios femina , jem jogurty , nie używam już tamponów itd . Nie ma serowatych upławów ani opuchlizny czy zaczerwień , po prostu od taki lekki dyskomfort . Nie wiem co to może być i jaki jest tego powod . Za ciasna bielizna czy być moze zbyt intensywna masturbacja ? Miał już ktoś coś takiego ? Wizyta u lekarza wiąże się u mnie z duża liczbą przedsiewzięć wiec nie wiem czy opłaca mi sie cokolwiek robić . Dodam , że ginekolog stwierdziła u mnie małą nadżerkę i jakiś torbiel, który jednak sie zmniejszył . Ale nie może byc to grzybica raczej , gdyż zawsze miałam inne obawy a dodatkowo teraz jej zapobiegam , więc co to może być i jak sie tego pozbyć ? Prosze o jakieś rady :)

Gość gość
To mozebyc podraznienie spowodowane wkładkami higienicznymi. Szczególnie te zapachowe mogą dawać takie objawy.

Gość hewka
Z tym że już długi czas nie używam , więc to nie od tego . Czy to możliwe , że pomimo staran grzybica nawróciła ? Mimo stosowania dobrego probiotyki itd?

Gość od pasa w dół
Organizuję konferencję dla kobiet- WARSZAWA Już za nieco ponad tydzień (20-21 czerwca) w Hotelu Hilton w Warszawie odbędzie się organizowana przez moje Stowarzyszenie konferencja. odpasawdol.org/konferencja Moje Drogie, Serdecznie Was zapraszam, wejście jest w cenie przerw kawowych hotelu. Nie zarabiamy na tym. Udało nam się zaprosić cudownych wykładowców: Małgosię Ohme, Omenę Mensah, będzie też zdalnie Marek Kamiński, oraz innych kilkunastu doktorów i profesorów. Będziemy rozmawiać o zdrowiu intymnym kobiet, seksie, okresie poporodowym, hormonach, menopauzie. To bardzo duże wydarzenie na ponad 500 osób. Bardzo Was serdecznie zapraszam! Na prawdę nie chodzi o pieniądze! link do tanich wejść: odpasawdol.org/oferta-specjalna