Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie tylko do kobiet

Polecane posty

Gość gość

czesc :) Mam 20 lat. I mam taki problem 3 tygodnie temu mialam okres i wczoraj zauwazylam krew na bieliznie i pomyslalam ze wczesniej dostalam jednak nie! po dniu przestala mi leciec krew. Czy to jest normalne?? Pomozcie :) z gory dziekuje :)

Gość gość
Od czego masz mamę?

Gość gość
Nie kazdy lata ze wszystkim do mamy

Gość gość
To lepiej ze wszystkim uderzac na forum. Plis

Gość gość
Ja miałam ostatnio podobnie, tyle że jednodniowe plamienie pojawiło się kilka dni po miesiączce. Ile było tej krwi? Może to być oznaka ciąży, problemów hormonalnych, infekcji czy podrażnienia. Przy jednej takiej sytuacji raczej bym się nie martwiła, zwłaszcza jeśli nie ma innych dolegliwości (ból, zaczerwienienie, swędzenie, pieczenie itp.), przy następnym epizodzie lepiej zasięgnąć porady u lekarza :)

Gość gość
Jedno male plamionko i juz taka histeria... Moga to byc no dni plodne, czasami w dni plodne pojawia się troszkę krwi...

Gość gość
Nie znasz mnie mnie oceniasz zenada

Gość MężczyznaMężczyzna
Pewnie ją przerżnął pułk czarnoskórych marines i jeszcze się kůrwa dziwi skąd ta krew

Gość gość
Dzieki :) no nie duzo :) ale ja mam bardzo nieregularny okres nie dziwcie sie ze mnie stresuja takie zmiany

Gość gość
To nie zalezy od wieku ,lecz czesto sie zdarza ze nawet podczas stresu lub innych sytuacji nawet wielkiej radosci innych emocji dochodzi do okresu niereguralnego.Nawet co dwa tygodnie i nie jest to problem.A do ginekologa nie powinno sie biegac ,ja chodze raz na trzy lata i do tego jest przy calym moim badaniu maz.Mam do tego Prawo ust 2008r art 21 Prawo Pacjenta nawet mamy prawo w szpitalu miec obok siebie partnera podczas badan i zabiegow.Jest przestepstwem ubezwlasnowolnienia odmowic obecnosci.Do tego maz patrzy czy po zalozeniu rekawic cos nie dotyka w gabinecie potem pcha palce do badania pochwy by ja zakazic!Najczasciej dochodzi do zakazen u ginekologa,laryngologa,stomatologa i tez na wzajem jestesmy razem.Gdy maz bedzie u urologa tez bedziemy razem,bo jak mozna sie wstydzic meza podczas badan czy porodu,chyba tylko zacofane polki maja z tym Problem i krepuja sie swojej polowki,a obcego calkiem faceta ginekologa sie nie wstydza ciemnogrod!

Gość gość
jak oceniasz dziewczyny w ten sposob to masz problem ja sam rrzniesz takie sz...ty to nie oceniaj ze kazdy musi miec taka dziewczyne jak ty. Szacunku troche

Gość gość
Tak ale bywa ze mam okres co 5 miesiecy :) a do lekarzy to prawie wcale nie chodze. Zgadzam sie ze dobrze isc we dwoje