Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam Zrobic? Pomóżcie! Ciężka sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Czy powinnam sie z nim wiązać. Mój chłopak - pracuje jako inżynier, ale zarabia tylko 2,5 tys - ma tylko 175cm (ja mam 170) - ma 26 lat i nie ma jeszcze uprawnien budowlanych, - nie pije wódki, tylko czasami piwo - uprawia sport przez weekend, przez co nie ma dużo czasu na imprezowanie - fajnie się z nim rozmawia, jest spokojny, ale czasami wkurza mnie jak za mnie decyduje, gdy nie mam pewnosci, co zrobic - czasami chcialabym z nim rozmawiac całą noc, ale denerwuje mnie czasami, gdy woli pomilczec, gdy ja chce z nim rozmawiac np jak wraca póżniej z pracy

Gość gość
Zarabia tylko??? Nie wiaz sie z nim bo szkoda chlopaka jak patrzysz w kategoriach zarobku wygladu a nie charaktru

Gość gość
Za młody, wolałabym faceta 30-35 lat z własnym mieszkaniem i stalą praca tak min 5 tys zł. Mam 25 lat, wiec lepiej nie wiązac sie z takimi młodymi

Gość gość
Spoko chlop. On nie zyje tylko dla ciebie.

Gość gość
odniosę się do ostatniego pkt, dziwisz się autorko, że Twój chłopak po powrocie z pracy nie chce rozmawiać a nie pomyślałaś, że może być zmęczony? chłopak jest pracowity, nie alkoholik, czego Ty jeszcze chcesz? piszesz, że zarabia tylko 2,5 tys a Ty ile zarabiasz? chyba ręce masz, tez możesz pracować, no chyba, że oczekujesz, że to On będzie na Was pracował. na Jego miejscu dałabym wtedy nogę