Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Karta pokładowa wizz air wydruk odprawa internetowa

Polecane posty

Gość gość

Witam, nie lecę pierwszy raz ale dawno nie leciałam wizzairem. Gdy zamawiałam bilety u innych, karte pokładową dostawałam w załączniku na maila gdzie mogłam sobie ją pobrać i wydrukować a tutaj nie wiadomo co i jak. Czy oni robią to specjalnie żebyś się człowieku machnoł i wydrukował to co nie trzeba a potem na lotnisku płacił za zwykłą odprawę bo to co masz wydrukowane to nie to co trzeba?.... Wrrrr!! Proszę o wyjaśnienie tych co lataja wizzairem i odprawe zaznaczają sobie internetową

Gość Brunetos24
na mejla wejdz, masz tam kod lotu, potem na stronie kliknij odprawa check out i wpisz imie swoje i ten kod, dalej dasz rade

Gość gość
Dupa, wpisałam wszystko chcę odprawidz siebie i reste pasazerów i na koncu pojawia mi sie strona gdzie wyświetlona jest tabela z naszymi danymi i tekst - Odprawa jeszcze nie została rozpoczęta. I nic nie da się już kliknąć :/

Gość gość
A to nie jest tak że jest określona data odprawy? np 30 dni przed lotem czy coś ?

Gość gość
coś mieszasz, najwcześniej 30 dni przed lotem odprawiasz się przez stronę i drukujesz. Wszystko się tam da zrobić z wydrukowaniem karty na czele