Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PANGAG

czy POsrańce już dobili wieko od trumny

Polecane posty

Gość PANGAG

aresztując ośmiornicę ?

Gość gość
To wg mnie jest ich człowiek i ta zagrywka jest dużo glebsza :O ludzie nie dla ośmiu lap w wyborach. PiS, Kukiz, SLD to jest wybór. Dobrej nocy :)

Gość gość
pewnie że cenzurować, telewizja nam robi wodę z mózgu, prawdę można sie dowiedzieć z internetu, to go zablokować trzeba.

Gość PANGAG
ośmiornica jest 'cięty' na US , prokurę, chce rozpierniczyć cały ten GNÓJ

Gość gość
a powinni :D jeszcze przed nami mnóstwo zwycięstw ! pokażemy ludziom którzy głosowali na PO wską mafię ! co robili i zrobili z ich krajem ! ich życiem ! życiem ich rodziców którzy walczyli o demokrację !! takiej demokracji jaką mamy w Polsce ja nie chcę !!! bo to syf ! upadek! dno ! i bieda !

Gość gość
gaguś :) miśu

Gość PANGAG
jakim trzeba być debilem , głupolem, baranim łbem , POsrańcem aby ZNISZCZYĆ polską gospodarkę, polski przemysł, polskich obywateli, którzy biednieją każdego dnia i idą na tory kolejowe aby się rzucić pod Pendolino , POsrańce doprowadzili do upadłości Polski i Polaków , dlaczego praca jest w Niemczech , Austrii , Szwecji , Norwegii , w całej zachodniej Europie poszukują polskich fachowców i specjalistów i płacą za pracę w Euro a w Polsce specjalista i fachowiec błaga o robotę przy łopacie za najniższą krajową , POsrańce , na plantacjach truskawkowych do zobaczenia w 2016 roku , do zbioru marsz

Gość gość
Histeryzujesz. To PiS blokował budowę autostrady A1 a potem odbierał Kulczykowi koncesje na A2. To PiS spowodował upadek stoczni. To PiS blokował budowę marketow. Za PiS pensja wynosiła 600 zł a wynajem mieszkania kosztował tyle samo

Gość gość
nie pisz jakim trzeba być debilem ! :) pisz o tym jak świadomym trzeba być zerem aby sprzedać własny kraj ! jakim zerem żydowsko szkopskim ...bo to ważne ! aby ludzie wiedzieli kto rządzi ich krajem ! i dzięki czemu dzieje się tak jak dzieje !!! powiem wam Polacy po skrócie mamy piękne 800km autostrady ! mamy ślicznie remontowane drogi , mamy ślicznie remontowane kamienice :) No mamy :) Tylko że k*******a !!! ludzie pomyślcie , skąd to mamy ?! Bo chyba nie tak za darmo ? Bo Unia taka kochana ? Bo wow ! każdy o nas się martwi !! Otóż , Kochani Polacy ! Mamy ulice i wyremontowane hmmm co nie które kamienice za to ZUS i inne instytujcie państwowe i ich budynki , mają WSZYSTKO !!! Mamy to kochani , za wasze pieniądze !!! wasze i tylko wasze !! a dług jaki Polska posiada .....to nie wiem czy wasze prawnuczki spłącą !!! tak nam byla i jest UNIA przydajna i pomocna ! zdajcie sobie z tego sprawę w Końcu !!!

Gość gość
I za PiS byly powodzie ,trzesienia ziemi i choroba wscieklych krów. Za PiS nie bylo smartfonow i tabletow .Skurczybyki jedne

Gość gość
pier...lol się hejterze PO wski śmieciu :)

Gość gośćKafeterianka1
Jeżeli PO będzie cenzurować internet, to na Kafeterii już nawet słowo "ŁIŁA" będzie uznawane za spam :(

Gość gość
Najlepiej żeby ich nie było, prawda pisuarze! Po co na autostrady?!. Po cholerę, na dziurawych drogach krajowych ginie więcej ludzi i tym samym jest mniej gab do wykarmienia

Gość PANGAG
wiesz, mam propozycje od firm niemieckich i austriackich , proponują 23 - 25 Euro za jedną godzinę pracy , ponieważ posiadam polskie uprawnienia SEP - eksploatacja powyżej 1 kV - dozór w energetyce do 20 kV - uprawnienia do prowadzenia wózka widłowego - książeczka SANEPID i mogę spokojnie pracować w przemyśle spożywczym ale jest tak zwana bariera językowa, nie znam j. niemieckiego a w Polsce z takimi uprawnieniami zbieram puszki aluminiowe ! k****a mać

Gość gość
To naucz się idioto

Gość gość
rób tak aby ograć szkopów ! zarabiaj tam kasę żyj w Polsce , z resztą rób co chcesz ale jak robię zgodnie z tym schematem :) walę ich na kasę ile wlezie i nawet nie mrugnę okiem ! to są sk***y...syny i zera ! i tak zdaję sobie sprawe że przycinają

Gość gość
Byle muslim potrafi się nauczyć niemieckiego. Nauka języka w stopniu w jakim zadowolisz niemieckiego pracodawcę zajmie ci 4 miesiace. Ale lepiej pisaj hejty na kafeterii

Gość PANGAG
czy wiesz o czym piszesz ? nie masz pojęcia na czym polega 'dozór w energetyce do napięcia 20 kV', SEP nie daje takich uprawnień idiotom , do tego trzeba posiadać trochę wiedzy i umiejętności organizacyjnych a nie KAŻDY/A posiada zdolność do nauki języka obcego , chcę pracować w Polsce i dla dobra Polski za przyzwoite pieniądze ciężko zapracowane a nie włóczyć się po Świecie w poszukiwaniu pracy !

Gość gość
A ja chce gwiazdkę z nieba. Za PiS na pewno staniemy się potentatem w motoryzacji i będziemy produkować najlepsze limuzyny na skale swiatowa

Gość gość
Będzie jak w Rosji, błotne autostrady . Pracy tam jest od hooja możesz jechać i się zatrudnic

Gość gość
nie KAŻDY/A posiada zdolność do nauki języka obcego , chcę pracować w Polsce i dla dobra Polski za przyzwoite pieniądze ciężko zapracowane a nie włóczyć się po Świecie w poszukiwaniu pracy ! xxx i to jest to !!! :) robię to samo :) a widzisz ilu Polaków się sprzedaje jak tanie dziffff...ki ?

Gość PANGAG
Polacy zapamiętali nocne przepychanie ustaw w Sejmie za pomocą kolana POsrańców , to się teraz MŚCI potwornie i ze zdwojoną siłą ustawy przeciw Polakom i obywatelom zostały przegłosowane w Sejmie a zakładam się o dobry koniak pięcio-gwiazdkowy , że góra za miesiąc wyjdzie , KTO CHCIAŁ KUPIĆ Port Lotniczy Warszawa i komu zależało na tym aby błyskawicznie sprywatyzować jedną z najbogatszych firm polskich z udziałem Skarbu Państwa , to wyjdzie za kilka dni

Gość gość
Byle muslim posiada.

Gość gość
Tak chcieli sprywaryzowac żeby jedynym akcjonariuszem był skarb państwa pisiorze.

Gość PANGAG
w porcie lotniczym Warszawa im. F. Chopina NIC się nie zmieniło organizacyjnie po wyrzuceniu z pracy ponad 800 fachowców i specjalistów w różnych dziedzinach w ciągu trzech miesięcy , mnie jako energetyka śmieszy to, że lotnisko warszawskie oparte na energetyce wyrzuciło za bramę prawie wszystkich energetyków, póki sprzęt i urządzenia są NOWE to będzie bez awarii jeszcze pół roku ale za rok, nie wiem co będzie bez fachowców na lotnisku warszawskim , gdy nagle nie będzie oświetlenia na pasach ale podobno polscy piloci latają nawet na drzwiach od stodoły

Gość gość
Zamknij morde bo tak się znasz na prywatyzacji jak na języku chińskim. Goowno wiesz nawet nie potrafisz się nauczyć niemieckiego ale rzniesz speca od ekonomii. Potraficie tylko mordy drzec . Prywatyzacja powoduje wzrost zysków matole. Tak jest ze wszystkim.

Gość PANGAG
jaki zysk , jaki to jest zysk dla firmy , która jako 'kura znosząca złote jajka każdego dnia' i jest bardzo bogatą firmą zarabiającą rocznie miliony pieniędzy i nagle z Ministerstwa Skarbu pojawia się p. Baniak , z Ministerstwa Infrastruktury odzywa się pani Bieńkowska i mówią wprost , że tę 'kurę znoszącą złote jajka każdego dnia należy zwyczajnie zamordować' , a pracowników wyrzucić , zlikwidować działy techniczne, ekonomiczne, prawne , czyli likwidowanie firmy błyskawiczne , jaki to jest zysk dla firmy, gdy lotnisko warszawskie korzysta z kredytów bankowych aby pracownikom odchodzącym z pracy wypłacić odprawy pieniężne ? Ten sam plan POsrańcy chcieli wykonać wobec górników z kopalni Brzeszcze i Piast , ten plan POsraŃcy wykonali wobec PKP Cargo i wyrzucili ponad 3000 osób , to samo chcieli zrobić z PŻB - polska żegluga bałtycka i lasy państwowe , inwestorzy już nie mogą się doczekać aby wykupić polską glebę tak działali POsrańcy , ja mówię POsrańcom dość palenia Polski !