Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tygodniowe maleństwo...

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny Witam przede wszystkim. Mam problem z moim synkiem otóz coś mu zalega w nosku myślałam ze to katar ale daje go np na brzuszek oklepuje mu leciutko plecki a z noska nic nie wypływa a jego syczenie wtedy ustepuje. Próbuje uzyc tak samo gruszki ale nic nie wyciagam.. Nie wiem czy to katar czy po prostu tzw."sapka" czy jakoś tak. Co mam zrobić zeby mu ulzyć bo w nocy jest najgorzej nie chce spac płacze i cały czas słysze ze ten nosek jest zapchany ... POMOCY..

Gość gość
Ps. Byłam u lekarza mówie ze ma ten katarek. LEkarz stwierdził ze na oskrzelach nic nie ma i ze jest ok. Nic mi nie doradził a od wizyty jest gorzej niz było.

Gość gość
Moja cora miała sapke, z czasem mineło. Miała takie objawy jak Twoj syn. Ja pod łozeczko podłozyłam meha grube ksiazki by łozeczko było pochyłe aby lepiej sie dziecku oddychało.

Gość gość
Moje dziecko na początku też tak dziwnie oddychało jakby miało coś w nosku. Pediatra powiedziała, że to normalne bo coś tam się dopiero kształtuje. Jak masz wątpliwości to może pójdz do innego pediatry

Gość gość
Raczej sapka. Jezli malemu to nie przeszkadza w sesnie nie dusi sie to nie ma co panikowac. Pomaga odpowiednie ulozenie malucha. Trzena znalezc dobra pozycje to sapka jakos mija

Gość gość
No własnie mieszkam w takiej miejscowosci ze tutaj jest jeden pediatra a do nastepnego mam prawie 30 km... ;/ a po jakim czasie to przechodzi? Moge mu jakos pomoc?

Gość gość
No własnie chyba mu przeszkadza bo spac nie moze i sie budzi co chwile. Smoczka tez nie chce bo mu z nim cięzko.

Gość gość
jak dla mnie gruszka jest do d**y,kup taki do odkurzaczka,mozesz nawet ustami odciagac,tylko trezba zkropic nosek woda morska lub sola fizjologiczna i wtedy odciagnać wszystko wyjdzie.Moja mała jak miała miesiac to to miała takie charczenie w nosku,chociaż nosek miala cały opruzniony.

Gość gość
dla mnie też gruszka jest do niczego,lepiej kupic do odkurzacza,wszystko wyciągnie:) i lekko pochyl materac żeby dziecko nie lezało całkiem płasko.

Gość gość
Katarek jest z******ty, ale dla dziecka 6 miesiecznego a nie 6 tygodniowego. Kup zwykły aspirator.

Gość gość
Dziekuje za wszystkie odpowiedzi Pozdrawiam serdecznie :) i życze miłego dnia :)

Gość gość
Unas przy takim katarku tzn. Wszystko osluchowo czyste czyli raczej to byla sapka albo zbyt suche powietrze sprawdzil sie nawilzacz i jak reka odjal;-)

Gość gość
ja od poczatku miałam katarek z tym ze nie uzywałam go do odkurzacza tylko do ust, jak miał 3 miesiace to zaczelam do odkurzacza na najmniejszym ciagnieciu i nie płacze przy tym,siedzi sobie spokojnie bo ciekawa:)