Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pobicie, wejdź, przeczytaj, poradź.

Polecane posty

Gość gość

Hej, mam 18 lat, wczesniej przez lekko ponad rok bylam z facetem 7 lat starszym, przez caly czas mnie bil, zg****il mnie, przez to mamy dziecko, on malej nie uznaje, ale nie o to tu chodzi. Wczoraj wieczorem wracalam z moim narzeczonym i pod jego domem wyskoczyl do nas ten moj byly i jego dziewczyna ( rok mlodsza ode mnie ) z kolezanka. Byly zaczal mna szarpac, odchodzilismy juz bo szczerze mielismy w doopie co oni do nas mowia, ale zabardzo sie zdenerwowalam jak mlodsza sie odezwala i jej walnelam nieza mocno z piesci w twarz, ona polamala moje okulary, zepsula mi telefon, aktualnie jestem w 17 tc, a ona b. Mocno kopnela mnie w dol brzucha, mam stracznego siniaka az na wzgorku lonowym, ale w sumie potem sie tylko bronilam, bo zaczelam sie bac o dziecko po kopnieciu i wyszlo na to ze to ona jest podrapana na twarzy, posiniaczona. A zaczelo sie od tego ze chcialam ja tylko ostrzec, przed nim, jego byla z ktora byl przede mna poronila bo ja bil, mnie przez rok bil, g****il, balam sie od niego odejsc ale pare rzeczy zalatwilo sprawe. Co ja mam zrobic w tej sytuacji. Dzis ide na komisariat, jesli ona nie pojdzie szybciej i nie przyjada do mnie, niestety moge dopiero po 16 bo nie mam narazie z kim na teb czas zostawic corki. Poradzcie co w tej sytuacji mam zrobic, jak sie bronic.

Gość gość
O matko. Masz 18 lat i juz drugie dziecko w drodze. Nic nie wiesz o antykoncepcji co Ty robilas na lekcji bilogii. Uczeszczalas w ogole do jakiejkolwiek szkoly?? Co za patologia albo PROWO.

Gość gość
zwykla patologia

Gość gość
Jprdl, czy tego dotyczy temat? No raczej nie! Chcialam miec dwojke dzieci to bede miec, stac mnie i mojego narzeczonego na to! A wam wielki c***j do tego.

Gość gość
No,no ale kobiety są w dzisiejszych czasach. Biją, bluźnią , robią awantury na mieście itd. Czy na tym polega emancypacja czy to wzrost patologii w społeczeństwie. A może to wpływ bezstresowego wychowania. Kto jest odpowiedzialny za kulturalne wychowanie młodzieży? Moim zdaniem nie zasługujesz na poradę.

Gość gość
Nieźle masz pokiereszowane w tym łbie. Zamiast chronić dziecko to wdajesz się w bójki.

Gość gość
szkoła nie skończona, zadajesz się z marginesem, rozwiązujesz konflikty agresywnie, nie masz pracy i właśnie produkujesz kolejne nieszczęśliwe dziecko. Włącz myślenie bo już jesteś w czarnej dziurze, policji się boisz , alimentów nie masz . Kim ty do cholery jesteś? pewnie jeszcze palisz papierosy i popijasz piwkiem , Twoja rodzina też dumna z ciebie jak ty z siebie co?

Gość gość
cala sprawe zglosic na policje o jakis zakazzblizania wystapic zalozyc sprawe oznieslawienie i pobicie wszystko musi byc prawnie