Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

program rossnę drogerii rossmann

Polecane posty

Gość gość

Jakie są korzyści w udziału w programie rossnę drogerii rossmann? Używa ktoś tej karty? opłaca się ją posiadać ?

Gość gość
no zniżki na produkty, ale czy aż takie to nie wiem ale pampersy są najtańsze z kartą ze wszystkich sklepów, czasem chusteczki mokre pampersa się opłacają, kaszki, rzadko mleko jest ze zniżka, ale jest

Gość gość
Za maly rabat moim zdaniem, zeby sie az tak oplacalo. Jak dla mnie, nie za bardzo.

Gość gość
opłaca się zawsze za zakupy wychodzi taniej,niż gdyby te same produkty kupować w innych sklepach, najbardziej opłaca się pampersy

Gość gość
Po porodzie to moze i tak ale przed? 3 proc dla ciezarnej ktora musi kupic mnostwo rzeczy dla malucha to zart

Gość gość
Czym wiecej zakupow tym wiekszy rabat A wiadomo jak sie duzo kupuje to sie oplaca.

Gość gość
żart nie żart ;) ja mam już 10 %. Czasami do karty rosnę są dodatkowe rabaty ;)

Gość gość
Jeśli i tak będziesz robić tam zakupy to się opłaca. Owszem, na początku to w sumie lipa, bo te 3% to żaden rabat. Ale od początku są promocje dla posiadaczy karty (choćby na pieluchy Rossmannowe, których używałam i jestem zadowolona). Poza tym Rossmann ma i tak stosunkowo dobre ceny i różne inne promocje, więc opłaca się tam kupować, a rabat z tej karty będzie Ci się zwiększał.