Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna młoda matka z dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Czy w dzisiejszych czasach są faceci którzy są w stanie związać się z młodą matką która ma malutkie dziecko?

Gość gość
nie! nikt nie będzie sponsorował cudzego pomiotu

Gość gośćwkość
Pewnie, że są. A możesz mi powiedzieć w jakim celu młoda matka z maluszkiem chce się szybciutko wiązać z facetem? Bo mi się wydaję, że: - szuka sponsora na utrzymanie siebię i dziecka - szuka faceta z mieszkaniem, bo nie ma się gdzie podziać - szuka faceta by zajmował się jej dzieckiem - jedno, drugie i trzecie Jeśli moje teorie są słuszne, a raczej tak jest, to czerpiąc powyższe korzyści, co może dać facetowi młoda mama z dzieckiem?:-)

Gość gość
To odpowiedź mężczyzny czy kobiety? Liczę na wypowiedzi facetów takie szczere...

Gość gość
To odpowiedź kobiety, która zna wielu facetów, którzy związali się z matkami z dziećmi :) - zarówno z rodziny jak i grona koleżeńskiego. Mój facet zresztą szukał sobie matki z dzieckiem bo stwierdził, że one są bardziej poukładane, ale trafił na mnie :P

Gość gość
Jestem teraz w związku małżeńskim ale ostatnio wiele sie sypie i nie wiem jak dalej będzie...mieszkania nie potrzebuje bo w domu rodzinnym mam do wykorzystania dla siebie całe piętro, pieniądze póki co mam swoje i zawsze staram sie jakos sobie tak radzic zeby nie wolac na męża a jeśli zajdzie taka potrzeba to zlapie dorywcza prace..chciałabym tylko miec kogos przy sobie kto mnie wesprze w każdej sytuacji i probkemach, faceta który będzie po mojej stronie a nie stronie rodziców :(

Gość gość
Lepiej zastanów się co jest z tobą nie tak, skoro zarówno rodzice jak i mąż widzą w tobie jakieś wady a ty walczysz z nimi i już myślisz o nowym fioocie!!!

Gość gość
Dziewczyna po prostu sie boi,ze jesli odejdzie od meza juz zawsze bedzie sama.Czlowiek nie jest stworzony do samotnosci.Kazdy chce miec kogos bliskiego.Bardzo dobrze rozumiem autorke,poniewaz z tych samych powodow tkwie w toksycznym zwiazku.

Gość gość
A ja bardzo chętnie poznałbym taką kobietę z dzieckiem. Kobieta z dzieckiem bardziej poważnie myśli o stałym związku. A to że pierwszy związek jej się nie udał nie znaczy że jest kimś gorszym.

Gość gość
Moi rodzice nie widza we mnie nic złego to tesciowie się mają za nie wiadomo co bo tesc dobrze zarabia...nie chce byc sama chce tylko zeby ktos okazał mi trochę uczucia..ja mężowi nadskakuje i robie wszystko zeby bylo ok a ten nawet czasami 'dziękuję' nie powie :(

Gość gość
Do gość [ 9:32] a ile masz lat?