Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziś kończę 35 lat

Polecane posty

Gość gość

i uważam, że jestem w najfajniejszym okresie swojego życia :classic_cool: a w wieku nastu lat wydawało mi się, że to już właściwie jedną nogą w trumnie będzie ;)

Gość gość
w jakim wieku stracilas dziewictwo?

Gość gość
no to już pół życia za tobą, teraz to już z górki poleci...

Gość gość
a jaki masz bilans? czego się dorobiłaś przez ten czas, mieszkania, może domu? jaki samochód,ile masz na koncie? Ile dzieci? Jakie państwa zwiedziłaś?

Gość gość
byłam na grobie Lenina, jestem dziewicą

Gość oszkaa
Wszystkiego najlepszego :)

Gość gość
Alles Gute zum Geburtstag 🌻

Gość gość
Wszystkiego dobrego... A ja we wrześniu skończę 45 i jestem zadowolona ze swojego życia. Chociaż moje życie uczuciowe przeżywa teraz duży kryzys.Może nie zrobiłam kariery, bo długo siedziałam w domu z dzieckiem, może teraz mało zarabiam, może mogłabym skończyć studia, ale jak patrzę na swego syna, to wiem ,że warto było. Jest odpowiedzialny, niekonfliktowy, pracuje i jest moją podporą... Czego mozna chcieć więcej od życia???? A kryzys może jakoś udasię naprawić i zapomnieć????

Gość gość
13:04, masz koorfiki w oczach

Gość gość
ja też dziś kończę 35 lat ;) czuję się młoda, dzieci już mam nastolatki:) Pozdrawiam

Gość gość
dziękuję 👄 a jeśli chodzi o mój bilans, to mam mieszkanie, choć właściwszym byłoby stwierdzenie, że ma *****nk, a ja wynajmuję ;) kawałek ziemi na wsi, nad wodą; stare auto, chociaż już youngtimera, których w Polsce jest tylko kilka/kilkanaście, kilkunastoletni związek za sobą zakończony jakiś czas temu i nie jestem kobietą ;) uważam też, że wyglądam o wiele, wiele lepiej teraz niż w wieku lat nastu, i mam na tyle rozumu, żeby się już wyleczyć z wielu kompleksów i nie przejmować nieistotnymi pierdołami 🖐️