Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

taka sytuacja

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam się z gościem z neta jakieś 3, 4 tygodnie temu. Nie było źle, choć kolega ten dziwnie na mnie patrzył, obczail mnie całą co potem przedstawił mi w smsie. Pod względem figury spodobalam mu się, pisał mi że chciałby żeby jak on to wyraził zaspokoila go a on mnie też. I takie też smsy do dnia dzisiejszego otrzymuje. On nie proponuje spotkania ani nic. On sobie ze mnie żarty robi?

Gość gość
chyba wiesz na czym to zaspokojenie ma polegać :D

Gość gość
dopóki nie odpowiesz, żeby się spotkać i się nie nadstawisz, albo nie spławisz go, będzie sie onanizować wysyłając do ciebie takie emocjonalne bzdety.

Gość gość
Wiem dokładnie mi to opisał ja się już z nim więcej nie spotkam, tylko jestem ciekawa czy myślicie czy on sobie ze mnie żarty robi

Gość gość
To robi sobie ze mnie żarty?

Gość gość
To chyba nieważne czy robi żarty, czy nie. Jest burakiem, olej i nie powinien cię ten pan więcej obchodzić. Mnie by to naprawdę było bez różnicy - jest gnojem tak czy siak.

Gość gość
Niby burak ale ja prawie nie mam poczucia wartości ze mnie to boli ze jego tylko moje ciało obchodzi

Gość gość
Zmień nastawienie, naprawdę. Spójrz na to tak - obchodzi go Twoje ciało, bo widocznie jesteś ładna. Ciesz się, że zawiesił oko i pozwól mu pomarzyć - tylko i wyłącznie pomarzyć. Zacznij mieć satysfakcję z tego, że jest debilem, bo tak płytko i bez uczuć patrzy na kobiety, a Ty jesteś bardziej wartościowa i za takimi Panami się rozglądaj. Ciesz się swoją urodą i potraktuj jak komplement. Jego olej i poznawaj nowych ludzi, bo nie każdy jest takim debilem. Znajdzie się w końcu taki, który patrzy na coś więcej. Jak się tak będziesz każdym jednym takim debilem przejmować to daleko nie zajedziesz. Szkoda życia na takich i czasu na rozmyślanie o nich.

Gość gość
Dziękuję ;) nie wiem czy ładna powiedziałzeze jestem niebrzydka ale nadrabiam ciałem

Gość gość
Olej gościa

Gość gość
D**ek...

Gość gość
No i chce się umówić... i co ja mam zrobić?

Gość gość
lać

Gość gość
A poważnie?

Gość gość
A poważnie to ile razy jeszcze mamy Ci powtarzać, że gość jest gnojem, który chce Cię co najwyżej wykorzystać seksualnie? I powie Ci wszystko, bylebyś uległa. Widzisz jak Cię traktuje, związku z tego nie będzie, co najwyżej Twój ból i rozczarowanie jak dalej będziesz taka naiwna. Dobrze Ci tu wszyscy radzą - olej i poznawaj nowych ludzi. Zablokuj numer czy cokolwiek, żeby tylko nie mieć z nim styczności i zapomnij, że istniał. A jak się z nim umówisz to będziesz głupia i nie przychodź się tu wtedy żalić, bo pretensje możesz mieć tylko do siebie.

Gość gość
Okej w takim razie odmowie :)

Gość gość
;) całe szczęście :)