Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chu...owa pani domu

Polecane posty

Gość gość

Szlafrok nie może mieć miejsca. Nie może być powieszony, musi się walać tam gdzie popadnie, krzesło w kuchni, kanapa w salonie, podłoga w sypialni. ;-) Skarpet nie wrzuca się wieczorem do bieliźniarki tylko pod łóżko ;-) Nie ma sensu opłukać talerzyka żeby wstawić do zmywarki, trzeba wrzucić brudny do zlewu, zawalić 20toma innymi, z ryżem, ziemniakami, resztkami mięsa i niech tak kwitnie. ;-) Spodni nie kładzie się na półkę tylko rzuca na podłogę ;-) Nocnika z sikami dziecka się nie wylewa tylko stawia i niech sobie stoi ;-) Kubek/szklanka ma stać tam gdzie się go opróżniło - po co nosić do kuchni i tracić cenne sekundy, lepiej siedzieć przed tv ;-) śmieci do kosza należy wrzucać tak długo aż zaczną wypadać na podłogę, a wtedy ugnieść i wrzucać dalej. ;-) Długo by wymieniać, wstyd kogoś do domu zaprosić bo wiesz że zawsze będzie burdel - który ja muszę sprzątać (wynieść te brudne skarpety, powiesić szlafroki na miejsce, wywalić pół kilo resztek żarcia ze zlewu i wstawić naczynia do zmywarki, pozbierać kubki itp), a powiedzieć słowo to ja się czepiam przecież. Dziś to p*****le, zostawiam taki burdel jaki zastałem po przyjściu do domu i wychodzę. Niech sama sprząta swój syf ;-)

Gość gość
masz racje mam tak z moim panem domu :o i juz mi nie chce sie starac :o