Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co wg was jest niedopuszczalnym bałaganem w domu

Polecane posty

Gość gość
Nie mylcie pojec. Porozrzucane zabawki, papiery porozrzucane na biurku to BALAGAN, ale to samo biurko z resztka kanapki czy brudnym kubkiem po kawie albo plamy czy okruchy na podlodze to juz BRUD. Balagan, nawet najwiekszy, dopuszczam, brudu zadnego nie trawie, ani u siebie ani u innych.

Gość gość
Mam trójkę małych dzieci i śmieszą mnie teksty typu, łazienkę wystarczy raz w tygodniu sprzątnąć, sorry, ale moja po dwóch dniach wygląda gorzej niżu mojej Mamy, która mieszka sama, po tygodniu, więc częstotliwość sprzątania trzeba do tego dostosować. Odkurzanie i mycie podłóg codziennie jest u nas absolutnie niezbędne, zmywarkę (te dużą) wstawiam co najmniej raz dziennie, to samo pralkę. Nie można podawać ile razy coś należy sprzątać, bez nawiązania do liczby osób i wieku. U mnie jest drobiazg, na razie potrafią zrobić więcej bałaganu przy sprzątaniu ze stołu niż pożytku, ale się nauczą :) Zgadzam się z tą osobą, która pisała, że każdy ma taki bałagan, jaki jest dla niego dopuszczalny. Pozdrawiam

Gość gość
a mnie zastanawia i dziwi, dlaczego autorko wkurza cię to że ona tego swojego domu nie ogarnie... nie twój dom,nie twoja sprawa i nie kumam co cię to w ogóle obchodzi jej jest tak dobrze i przyjmij to do wiadomości,jej dom,jej życie i jej sprawa !

Gość gość
Mnie denerwuje brud na podłogach: tłuste plamy, sierść, okruchy itp. Długo nie mogłam znaleźć dobrego odkurzacza, który poradziłby sobie z zanieczyszczeniami w moim domu, w końcu koleżanka poleciła mi odkurzacz Rainbow www.odkurzaczrainbow.pl ,który spełnił moje oczekiwania i bez problemu radzi sobie z kurzem w moim domu